Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Ασπασία Παπαθανασίου σε Γλέζο: Ελπίζω να μην κάνεις το ίδιο λάθος...

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μανώλη Γλέζο απευθύνει η ηθοποιός Ασπασία Παπαθανασίου. Αποκαλώντας τον «αγαπητό φίλο» τον καλεί ουσιαστικά να μην αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενταχθεί στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στην επιστολή της υποστηρίζει ότι θα ήταν ολέθριο για τη χώρα να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών:
Αγαπητέ φίλε Μανώλη, 
ευρύτατα κυκλοφορεί η φήμη ότι στις εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβρη του 2015, πρόκειται να συνεργαστείς ή με τη ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη ή με τον νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η Κωνσταντοπούλου.

Αν η φήμη ανταποκρίνεται στην αλήθεια, έχω να σου επισημάνω ότι μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ολέθριο για τη χώρα να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ελπίζω ότι δεν θα επαναλάβεις αυτό που έκανες πριν από χρόνια, να συνεργαστείς με το ΠΑΣΟΚ του Ανδ. Παπανδρέου και να εκλεγείς και βουλευτής και να δώσεις δώρο στον Ανδ. Παπανδρέου να καυχιέται ότι τιμἀ την Εθνική Αντίσταση. Ανήκω κι εγώ στη γενιά της Εθνικής Αντίστασης και σου λέω να μην επαναλάβεις το σφάλμα της εποχής Ανδ. Παπανδρέου.

Πριν από ένα χρόνο, στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, σου έδωσε τόσες ψήφους που κανένας πριν από σένα δεν είχε πάρει. Τελειώνω το γράμμα μου μ’ αυτό που λέει ο λαός: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Ασπασία Παπαθανασίου
______________________________________________________________


Αγαπητή κυρία Παπαθανασίου

Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η συνωμοσία, έτσι χαρακτηρίζω εγώ την κίνηση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα, εμπνευστή και καθοδηγητή έχει το Μανώλη Γλέζο...

Είναι μάταιο λοιπόν να ελπίζετε ότι ο εν λόγω κύριος δε θα επαναλάβει αυτό που έκανε πριν από χρόνια, να συνεργαστεί δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ του Ανδ. Παπανδρέου και να εκλεγεί και βουλευτής και να δώσει δώρο στον Ανδ. Παπανδρέου να καυχιέται ότι τιμ
την Εθνική Αντίσταση!

Είναι τραγικό να το σκέφτεσαι και μόνο… Την πρώτη "Αριστερή κυβέρνηση" στον τόπο μας δεν την έριξαν οι δεξιοί και οι φασίστες, "ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!... " Με πρωτεργάτη το Μανώλη Γλέζο…

Με εκτίμηση
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Δημοσίευση σχολίου