Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μαγκιές χωρίς νόημα

Ωραίος ο προσωρινός αρχηγός της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε μετά το διάγγελμα Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές, έσπασε τα κοντέρ της πολιτικής αμηχανίας και της αντίφασης, πουλώντας μαγκιές χωρίς νόημα.

Έλουσε τον Αλέξη Τσίπρα με όλα τα επίθετα της πιάτσας [παληκαράκι, πονηρούλης, ψευτράκος, δραπέτης, αντιδημοκράτης, δικτάτορας, που τον έπιασε αλαζονεία (sic), που εκπροσωπεί συμφέροντα, που οδηγεί τη χώρα σε περιπέτειες με τις πρόωρες εκλογές κ.λπ], αλλά δεν θέλει να τον ρίξει από την κυβέρνηση.

Καλεί τον «επικίνδυνο για τον τόπο», τον «ψευτράκο», τον «αλαζόνα» Αλέξη Τσίπρα να συνεργαστεί σε αυτή τη Βουλή μαζί του και να μείνει σε μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας. Είναι δε έτοιμος, υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης, να πάρει την εντολή ως δεύτερο κόμμα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συνεργαστεί μετά και με τον κ. Λαφαζάνη (που είναι σοβαρός), τον οποίο καλεί να του δώσει ψήφο ανοχής... μην τυχόν και πάμε σε εκλογές τις οποίες ωστόσο θα τις κερδίσει... σίγουρα η Ν.Δ.

Το αγωνιώδες ερώτημά του ήταν «γιατί ο Τσίπρας μας πάει σε εκλογές δίχως να με πάρει τηλέφωνο να το συζητήσουμε, να βρούμε μια λύση, βρε αδερφέ»; Το είπε δεκάδες φορές ο κ. Μεϊμαράκης, σαν να του... είχε φύγει η μαγκιά λίγο πριν τις κάλπες. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: