Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Φεύγει οριστικά η οικογένεια Μπόμπολα από τα ΜΜΕ

Ο Γιώργος Μπόμπολας 
  Ο Γιώργος Μπόμπολας

“ Η οικογένεια Μπόμπολα δείχνει να έχει αποφασίσει την οριστική αποχώρηση από τα ΜΜΕ ”

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στην πιάτσα η στάση που κρατά η οικογένεια Μπόμπολα τόσο στον «Πήγασο» όσο και στο Mega.

Η στρατηγική που έχουν επιλέξει, δημιουργεί σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδιά τους. Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό διάθεση αποχώρησης από τον κλάδο των Μέσων.

Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πήρε τα ηνία του συγκροτήματος στα χέρια του ο Φώτης Μπόμπολας. Βλέποντας τα οικονομικά του μαγαζιού, είχε αποφασίσει ότι η παρτίδα δύσκολα μπορούσε να βγει. Κάπως έτσι ξεκίνησε να... «συμμαζεύει» κυρίως τα έντυπα, ενώ επαναπροσδιόρισε τη στάση του σε σχέση με το Μega. Οι κινήσεις του νεότερου Μπόμπολα είχαν συναντήσει τις αντιδράσεις του πρεσβύτερου, Γιώργου Μπόμπολα, ο οποίος έδειχνε να μην κατανοεί τη στρατηγική που είχε επιλέξει ο διάδοχός του.

Ακόμη και στην περίπτωση της κουβέντας που είχε ξεκινήσει ο Φώτης Μπόμπολας με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, υπήρχε διαφορετική προσέγγιση από τον Γιώργο Μπόμπολα. Εσχάτως, όμως, φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, αφού, φαίνεται να υπάρχει κοινή... γραμμή πλεύσης ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Οι δύο άνδρες δείχνουν να έχουν αποφασίσει την οριστική αποχώρηση από τα media. Γι’ αυτό και πλέον συζητούν με τον Ψυχάρη το θέμα της συγχώνευσης, που για κάποιους είναι πολύ κοντά. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον ΔΟΛ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις διαδικασίες και γερμανικό fund, που έχει δείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα ελληνικά media.- πηγή: Secret / Παραπολιτικά Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: