Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ζωή χάσαμε...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Μακριά από μας οι σεξισμοί και ο αυριανισμός εναντίον της. 

Χρησιμοποίησε αριστοτεχνικά τις νομικές γνώσεις της στα διαδικαστικά της Βουλής για να κάνει κόλαση τις συνεδριάσεις και να αποτρέψει είτε την έγκριση της νέας συμφωνίας και του σχετικού μνημονίου με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είτε την έγκαιρη παρουσία του έλληνα ΥπΟικ στο eurogroup. 
Κι όλα αυτά χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα για να υπηρετήσει την προσωπική πολιτική της επιλογή, αλλά όχι τον θεσμό του κοινοβουλίου που θάπρεπε να βρίσκεται πάνω και πέρα από προφάσεις και μεθοδεύσεις, έστω και νομότυπες. Και που στην ηγεσία του (ΠτΒ) έφτασε με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο λοιδόρησε χθες περίπου ως προδότη και ρίψασπι...

Όμως Ζωή, χάσαμε... 
Ο  Ευκλείδης έφτασε εγκαίρως και πήρε την συμφωνία. Και την προκαταβολή των 26 δις την τόσο ζωτική για την ρευστότητα και την επιστροφή στην κανονικότητα της οικονομίας. Σε σένα απομένει να απονεμηθεί το βραβείο του "Κακοφωνίξ της Αριστεράς", που το αποσπάς επάξια από τον μέχρι τώρα αδιαμφισβήτητο κάτοχό του σ. Παναγιώτη τον Νομισματοκόπο, που περνά πλέον σε δεύτερη και ταπεινή μοίρα. Σε καλή μεριά.

η αριστερή στρουθοκάμηλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: