Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Αυτοί που έλεγαν «σκίστε τους βρωμοέλληνες, το αξίζουν», σήμερα ζητούν την ψήφο σου.

ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.

Η Ελλάδα την πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολίτευσης είχε την χειρότερη αντιπολίτευση που λίγο έλειψε να οδηγήσει την πατρίδα στην καταστροφή. Μιλάμε για εθνικούς σαμποτέρ, που όποτε φαινόταν ελπίδα για λύση, με τα ταξιδάκια τους στο εξωτερικό διαβεβαίωναν τους ξένους ότι «η κατάσταση στην Ελλάδα είναι υπέροχη, ο Τσίπρας σας κοροϊδεύει, οι Έλληνες καλοπερνάνε». Και ξαφνικά η λύση απομακρυνόταν. Ποιός θα ξεχάσει τις περιβόητες συνεντεύξεις του μαύρου μετώπου στα διάφορα Focus, όπου έδιναν ρεσιτάν εθνικής μειοδοσίας ζητώντας από τους γερμανούς να «γκρεμίσουν τον Τσίπρα» για να επανέλθουν οι «πιστοί τους φίλοι». Ακόμα και αν αυτό σήμαινε Grexit.

Δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν την πατρίδα για να επανέλθουν στις καρέκλες τους και να συνεχίσουν το βρώμικο έργο τους.

«Υπογράψτε τα πάντα!» ούρλιαζαν, τορπιλίζοντας κάθε διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

«Βγάλτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες!» καλούσαν τον κόσμο και έπειτα ζητούσαν από τους γερμανούς την επιβολή Capital Controls για να οδηγήσουν στην πτώση της κυβέρνησης και την αποδοχή των προτάσεων που – μεταξύ άλλων – «ξεχνούσαν» την είσπραξη των φόρων από τον τζόγο.

Ολέθριοι, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες. Εδώ έπρεπε να έλθει το δημοψήφισμα για να πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων και εκεί απεδείχθη ποιός εμπόδιζε την συμφωνία.

Σήμερα όμως επανέρχονται με θράσος για να ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Για να νεκραναστήσουν τους «δέκα Παπασταύρου» και να τους φυγαδεύσουν από την δικαιοσύνη. Για να εκβιάζουν με την βοήθεια Λαφαζαναίων και Αλαβάνων την «οικουμενική κυβέρνηση της διαπλοκής»!

Ο Αλέξης όμως το ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά, όπως το έκανε τον Γενάρη και δεν τον πίστεψαν. Δεν θα συγκυβερνήσουν.

Είναι στα χέρια των πολιτών τώρα, να μην τους επιτρέψει καν να το διεκδικήσουν.

 olympiada

Δημοσίευση σχολίου