Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου  
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

“ Πολιτικά τελειωμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου ”
Με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων εκλογών, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

"Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος με έπεισε να σταματήσω να το κάνω" είπε στην πρόσφατη ομιλία της η Πρόεδρος της Βουλής και η φράση της αυτή (αλλά και η στάση της τον τελευταίο καιρό) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της... οργής, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο πήρε την απόφαση να "κόψει" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η απόφασή του αυτή... διαβιβάστηκε στα κομματικά επιτελεία.

Δεν είναι γνωστό αν θα είναι ανάλογη η απόφαση του πρωθυπουργού και για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Άλλωστε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ανάμεσα σε εκείνους που καταψήφισαν το Μνημόνιο. Εκείνος όμως, στη μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής, είπε πως περιμένει ένα νεύμα του πρωθυπουργού για να παραδώσει την έδρα του. Και αν γίνει αυτό, θα βγάλει τον Αλέξη Τσίπρα από τη δύσκολη θέση να τον... "κόψει".
Δημοσίευση σχολίου