Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΑΣΟΚικά


Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ακούστηκαν κάποια αλλοπρόσαλλα πράγματα όπως διαβάζω σε ρεπορτάζ.
Ο περιβόητος πρώην αποστάτης του ΠΑΣΟΚ και νυν μετανοούσα Μαγδαληνή και  διεκδικητής της προεδρίας του Λοβέρδος, ναι, αυτός που είχε απειλήσει τους Έλληνες ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κύριο Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μια χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό», https://www.youtube.com/watch?v=udQkiMt65W8
στο συνέδριο αμόλησε τον λιβανωτό του υπέρ του αποχωρούντος προέδρου Βενιζέλου τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «σημαντικότερο Έλληνα πολιτικό» (εδώ φτύνουμε στον κόρφο μας) και πρόσθεσε πως «γι αυτόν δεν έκλεισε η πολιτική ζωή και ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά του» (ξαναφτύνουμε στον κόρφο μας).
Σημειώνουμε ότι ο αποχωρών πρόεδρος Βενιζέλος εξαπέλυσε  επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο κατηγόρησε ότι οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε «πολιτικό ευνουχισμό».
Δεν μένει πλέον τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε να γίνει στη χώρα το «μακελειό» που υποσχέθηκε ο περί πολλών τυρβάζων και ανοήτως εκφραζόμενος Αντρίκος Λοβέρδος, φανατικός υπηρέτης της ιδεολογίας Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσά ο Άνεμος).
Και για όσους δεν θυμούνται, είναι αυτός ο τότε υπουργός Υγείας, που είχε αγανακτήσει που δεν πεθαίνουν οι συνταξιούχοι με συνέπεια να επιβαρύνονται τα ταμεία.
Αυτός ο ανεκδιήγητος θέλει  να γίνει τώρα κομματάρχης.
Υ.Γ. Θεέ μου, όταν μοιράζεις τη βλακεία και την ηλιθιότητα δίνε τη με μέτρο. Μην τη ρίχνεις όλη μαζί σε ένα κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: