Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Aστραψε ο Βαρδής εναντίον του Καψή...

Η συνάντηση του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Μανώλη Καψή, με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, Βαρδή Βαρδινογιάννη, στο στρατηγείο των εταιρειών του κορυφαίου επιχειρηματία ήταν η πιο δύσκολη από τις ελάχιστες, έτσι κι αλλιώς, που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Η μυστική συνάντηση και η σφοδρή ενόχληση για τις επαφές του διευθυντή με τον Μπόμπολα...

Ο Μ. Καψής, κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο κανάλι, βρέθηκε απέναντι στον «καπετάνιο» του Mega, ο οποίος κάθε άλλο παρά θετικές διαθέσεις είχε. Εχοντας πολύ καλή πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στο κανάλι το τελευταίο διάστημα και όσα λέγονται από τους εργαζόμενους, επέπληξε με δριμύτητα τον διευθυντή ειδήσεων.

Η σκληρή κριτική του Β. Βαρδινογιάννη εστιάστηκε στη γενικότερη ενόχλησή του από τους.. χειρισμούς του Μ. Καψή με την έναρξη κιόλας της κρίσης, τους προηγούμενους μήνες, αλλά και από τις παρεμβάσεις του που ακολούθησαν. «Γιατί έλεγες στους εργαζόμενους πράγματα τα οποία ήξερες ότι δεν ισχύουν;» ήταν πάνω-κάτω η μομφή από την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ενα ακόμα σημείο για το οποίο ο επιχειρηματίας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του ήταν η ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε τους προηγούμενους μήνες ο διευθυντής ειδήσεων του Mega με τον έτερο εκ των μεγαλομετόχων, τον Φώτη Μπόμπολα. Ο Β. Βαρδινογιάννης είχε πληροφορίες για τις επαφές Μπόμπολα - Καψή και δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τις δημόσιες αλλά και υπόγειες παρεμβάσεις που έκανε, υπέρ του συγκεκριμένου μεγαλομετόχου, ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μ. Καψής έφυγε από την συνάντηση με τον Β. Βαρδινογιάννη -που δεν κράτησε και πολύ- σαν «βρεγμένη γάτα» και δεν ήταν τυχαίο ότι στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων δεν τόλμησε να εμφανιστεί καθόλου για να πάρει θέση...
- από το Secret των Παραπολιτικών
Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: