Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΚΛΑΙΝΕ με μαύρο δάκρυ η διαπλοκή, η Δεξιά και τα τσιράκια τους στο αριστεροχώρι


Μαύρο δάκρυ 
  Μαύρο δάκρυ

“ Ας το χωνέψουν. Αριστερή παρένθεση δεν θα υπάρξει και η Ελλάδα θα προχωρήσει με το λαό ενωμένο.  ”


Έπαιξαν και έχασαν. Η διαπλοκή, η Δεξιά και οι χρήσιμοι... ανόητοι του αριστεροχωρίου (Για να μην παρεξηγηθούμε, το αριστεροχώρι ουδεμία σχέση έχει με την Αριστερά. Αυτό που τελευταία έγινε γνωστό ως αριστεροχώρι δεν είναι παρά ένα μειοψηφικό αργόσχολο παρεάκι από χομπίστες που αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί και συζητούν μεταξύ τους σε τσιπουράδικα, το οποίο ως μοναδικό σκοπό έχει την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα. Η Αριστερά εξακολουθεί και δίνει μάχες σε όλα τα μέτωπα. Στο πεδίο της διακυβέρνησης και στην κοινωνία).
Η διαπλοκή, λοιπόν, η Δεξιά και οι περιθωριακοί αριστεροχωρίτες έπαιξαν τα ρέστα τους το τελευταίο χρονικό διάστημα ποντάροντας στην ανατροπή ή στην πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά και στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας. Η χρεοκοπημένη διαπλοκή για να μην εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Δεξιά για να ξαναέρθει στην εξουσία, έστω και αν η χώρα βυθιζόταν. Οι αριστεροχωρίτες, επειδή έτσι τους είπαν τα αφεντικά τους που του έβαλαν μπροστά για να πλαγιοκοπήσουν από τα αριστερά την κυβέρνηση (Καλύτερους δεν είχαν;;;).
Τι προέβλεπαν ή εκτιμούσαν ή διακινούσαν;;; Πρόωρες εκλογές, οικουμενικές κυβερνήσεις, θεομηνίες, ελικόπτερα, καταποντισμούς, λιμούς και καταστροφές... Η αξιολόγηση, όμως, έκλεισε, χωρίς πρόσθετα μέτρα, για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα του ελληνικού χρέους και καθορίζεται συγκεκριμένη διαδικασία για την ελάφρυνσή του, οι κασσάνδρες δεν δικαιώθηκαν, η διαπλοκή θα μας αποχαιρετήσει, η Δεξιά δεν θα κυβερνήσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός και οι αριστεροχωρίτες θα συνεχίσουν να πίνουν τσίπουρα συζητώντας για την πυγολαμπίδα της Μαδαγασκάρης και το Κοάλα της Κρήτης. 
Η Ελλάδα από εδώ και πέρα αλλάζει σελίδα. Η έξοδος από το μέχρι πρότινος σκοτεινό τούνελ είναι κοντά. Ας το χωνέψουν. Αριστερή παρένθεση δεν θα υπάρξει και η Ελλάδα θα προχωρήσει με το λαό ενωμένο. Το καραβάνι προχωρά...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: