Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πόλεμος χωρίς έλεος ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Σαμαρά - Χωρίζουν οι δρόμοι, γκρεμίζεται η ΝΔ

Ο Αντώνης και ο Κυριάκος  
 
Ο Αντώνης και ο Κυριάκος
“ Ο ανίκανος Κυριάκος δεν μπορεί να ελέγξει το κόμμα του ”

Ήρθε η ώρα που χωρίζουν οι «δρόμοι» Σαμαρά και Μητσοτάκη. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο προσώπων χαρακτηρίζονται πλέον από «σιβηρικές θερμοκρασίες», ειδικά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογής των «γαλάζιων» στελεχών που θα επανδρώσουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως για τις 4 θέσεις των αιρετών εξωκοινοβουλευτικών μελών, είχαν κατατεθεί 6 υποψηφιότητες σχετικά με την υποστήριξη που έχουν από τους «πρωτοκλασάτους» της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, «εκτός» του οργάνου βρέθηκε ο μοναδικός υποψήφιος που προερχόταν από τον «σκληρό πυρήνα» του Αντώνη Σαμαρά, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, καθώς «κόπηκε από τη γραμμή» της γαλάζιας ηγεσίας.

Κι όλα αυτά σε αντίθεση με το «δεξί χέρι» του Άδωνι Γεωργιάδη, Στέφανο Σταμούλη, ο οποίος εξελέγη και μάλιστα «ψηλά» στη λίστα.

Φυσικά, μόνο με καλό μάτι δεν πήρε την κατάληξη αυτή ο κ. Σαμαράς, με στελέχη που γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία του, να σχολιάζουν πως έρχεται νέα εσωκομματική «φουρτούνα» στη ΝΔ.

Κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, είναι ότι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους ακόμα και τους «σκληρούς» του Κυριάκου και μάλιστα να εκλεγεί πρώτος στην Εκτελεστική Επιτροπή. Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Ιωαννίδης είχε παραιτηθεί από την προεδρία της ΝΔ, καταγγέλλοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για παραβίαση του Καταστατικού.

Αν σε όλα τα παραπάνω, προσθέσετε και τις «βόμβες» που έριξε την Παρασκευή ο Απόστολος Τζιτζικώστας «καρφώνοντας ανοιχτά» τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον Άδωνη Γεωργιάδη, καταλαβαίνετε πως το εσωκομματικό κλίμα στη ΝΔ είναι εκρηκτικό και πως σύντομα θα υπάρξουν νέα επεισόδια στο «γαλάζιο ριάλιτι»…

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: