Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Αρχίζει η καταιγίδα στη ΝΔ – «Βόμβες» Τζιτζικώστα κατά Κυριάκου & Άδωνη





Συναγερμός στο επιτελείο του Κυριάκου μετά το double του Απ. Τζιτζικώστα εναντίον του αλλά και εναντίον του Άδωνη
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και διεκδικητής της αρχηγίας στη ΝΔ εξαπέλυσε γενικευμένη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο ιδεολογική όσο και σε ζητήματα στρατηγικής…
«Έχουμε τεράστιες διαφορές με τον Άδωνη Γεωργιάδη και ιδεολογικές και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Ο πολιτικός του λόγος δεν συνάδει με μια αστική μετριοπαθή παράταξη, όπως η ΝΔ, ούτε με τη λογική του κοινωνικού φιλελευθερισμού και του μεσαίου χώρου». 
Και συνέχισε με την… «κεραμίδα»:
«Αν ήμουν εγώ αρχηγός στη ΝΔ,  δεν θα ήταν ο κ. Γεωργιάδης αντιπρόεδρος. Για μένα ένα στέλεχος σε μια δημόσια εμφάνισή του έχει υποχρέωση να κερδίζει για την παράταξή του κι όχι για τον ίδιο».
Σε ο,τι αφορά την αντιπολιτευτική τακτική ο Απ. Τζιτζικώστας ήταν
«Αισθάνομαι ότι έχουμε μπει σε μια στείρα αντιπολιτευτική ρητορική. Το »φύγετε» από μόνο του δε λέει τίποτα απολύτως. Εγώ θα ήθελα από τη ΝΔ να εμφανίσει πρώτα προτάσεις συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες και να ζητήσει αργότερα εκλογές. Όταν δεν έχει εμφανίσει ακόμα στον κόσμο ένα συγκεκριμένο και συγκροτημένο πλαίσιο προτάσεων, ένα ξερό »φύγετε» είναι κατά την άποψή μου λάθος τακτική, διότι κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα κενό σύνθημα. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να ζητήσουμε εκλογές», πρόσθεσε.
Η παρέμβαση Τζιτζικώστα έχει και αφετηρία και … προοπτική γι αυτό και προκάλεσε αναστάτωση στην «αυλή» του Κυριάκου
Έπεται συνέχεια λίαν συντόμως …
Ακούστε  το επίμαχο σημείο της συνέντευξ

Δεν υπάρχουν σχόλια: