Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αλωνίζει το γλοιώδες αντιΣΥΡΙΖΑ ντουέτο της Δημόσιας τηλεόρασης με το κουλτουρέ όνομα "STUDIO 3"





Αλωνίζει το γλοιώδες αντιΣΥΡΙΖΑ ντουέτο της Δημόσιας τηλεόρασης με το κουλτουρέ όνομα "STUDIO 3"...
Απ' το ο ποίο λείπει ο επιθετικός προσδιορισμός "χοιροστάσιο", μαζί, ασφαλώς, με το συνοδευτικό "το μακρύτερο..."
H hostes, βέβαια και ο servant φροντίζουν να καλύπτουν τα κενά, (μην και ξεφύγει κατά λάθος και ακουστεί τίποτα καλό για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση) με το Διευθυντή Σύνταξης του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ  ΡΥΠΟΥ», που κατακεραυνώνει με τα «ΑΝ» του την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και τους καλεί να σταματήσουν να λένε ψέματα και να πούνε την αλήθεια μέχρι το Σεπτέμβρη που θα αναλάβει (το «ΑΝ» είναι παρών πάντοτε) τη διακυβέρνηση της χώρας ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά κομπανία του!
Κι εσύ ρε λιγδοτάμπαρε λακέ της δεξιάς απόφραξης, που καταδέχεσαι να δουλεύεις στον κόπρο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΡΥΠΟΥ» και υμνείς «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ», ότι προστυχότερο, χυδαιότερο και ντροπιαστικότερο παρήγαγε μέχρι τώρα η Ελληνική δημοσιογραφία… «Αν» είχες στοιχειώδες μυαλό και ελάχιστη δημοσιογραφική συνείδηση, δε θα έλεγες «μαινόμενος» τις χοντρομαλακίες που εκτόξευξες κατά του ΣΥΡΙΖΑ γενικώς και όποιον πάρει ο χάρος!
Με ‘σένα Αργυρέ, δε θα ασχοληθώ. Δικαίωμά σου να βουτήξεις στο βόθρο με τα σκατά… Εκτός και το θεωρείς δημοσιογραφική εμπειρία…
Δυο λόγια μόνο για τα ανδράποδα της εκπομπής (Κασίμη-Σίλας): Είστε για λύπηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: