Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΛΕΙΔΩΣΕ: Ο Πρετεντέρης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

Ο Γιάννης Πρετεντέρης

Ο Γιάννης Πρετεντέρης

“ Η διαπλοκή δεν κρύβεται ”

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει φτάσει στην Δύση της καριέρας του. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει ή γράφει, είναι και ότι την εκπομπή του με την επωνυμία "Ανατροπή", έφτασαν να μην τη βλέπουν όλοι οι συντελεστές.

Σε αυτό το κουτσάλογο λοιπόν της ενημέρωσης φαίνεται ότι ποντάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για επόμενες εκλογές, που βέβαια θα αργήσουν να διενεργηθούν. Όχι βέβαια ότι περιμέναμε κάποια πιο σπουδαία κίνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αν δεν είχε πατέρα τον αποστάτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα ήταν ούτε τελευταίο στέλεχος τοπικής οργάνωσης, αλλά κάποιες κινήσεις είναι ενδεικτικές της δομής και λειτουργίας των διαπλεκόμενων συμφερόντων. 

Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Πρετεντέρης δείπνησαν με τις κυρίες τους σε κυριλέ εστιατόριο των Βορείων Προαστίων (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). 

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρόταση στον Γιάννη Πρετεντέρη. Όπως πληροφορούμαστε ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει δεχτεί. Η υποψηφιότητα έχει κλειδώσει. Έτσι κι αλλιώς εγκαταλείποντας τη δημοσιογραφία ως αποτυχημένος αναμεταδότης της "γραμμής" των αφεντικών του, δεν έχει να κάνει και κάτι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: