Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...

λεφτα



Το νομοσχέδιο για τις οφσόρ τελειωνει την φάμπρικα αθώωσης των οφσοράκηδων τυπου ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ


Ήθελαν την συνέχιση της εξίσωσης, για να εξομοιώνονται οι οφσορακηδες πελατες του Παπασταύρου με το Ίδρυμα Ωνάση ή το ιδρυμα Νιάρχου! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΛΟΙ.

ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ 8 εκ. ΜΕΣΩ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ… ΜΟΥΣΣΑ!


Μελετήσαμε πολύ προσεκτικά την επίμαχη διάταξη την οποία σήκωσε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η παρέα του ως «νομιμοποίηση οφσορ». Θα ηταν αδιανόητο από την παρούσα κυβερνηση, να άνοιγε οποιοδήποτε παραθυράκι αθώωσης για τα καθάρματα που κυνηγάμε εδώ και 8 χρόνια. Θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε για την ακρίβεια.


Η αληθεια ευτυχώς ειναι τελείως διαφορετική. Η εξίσωση των οφσορ ή εξωχώριων που υφίστατο  εώς σημερα, είχε μια και μόνη σκοπιμότητα: Να αθωώνονται οι οφσορακηδες – απατεωνες που έκαναν προσφυγές μετά τα πρόστιμα κερδίζοντας αποφάσεις λόγω ακριβως αυτής της ισοπέδωσης.


ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αφού αυτό το νομικό κενό (ή και δόλος) επέτρεψε στα συγγενικά του προσωπα να κάνουν προσφυγή, ετσι κατά την διαρκεια της δικής ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ζημια του δημοσίου!


Με αυτή την διάταξη, την οποία σημειωτέον είχε απαιτήσει η αρμόδια αρχη του συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος (GRECO) από την εποχή ακόμα του Νικολούδη ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, σταματούν πλέον να έχουν νομικό παραθυράκι οι οφσοράκηδες του ξεπλύματος και της φοροδιαφυγής. Αντιθετα, ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ, αυτό ειναι απολύτως ψευδές, αν και η πρωτη ανάγνωση άφηνε κάποια τέτοια περιθώρια για θέματα κυρίως πόθεν έσχες πολιτικών.


Τώρα, Μητσοτάκης, Θέμοι, Παπακωνσταντίνιυ κλπ έχουν σοβαρό λόγο να φοβούνται. Τα νομικά παραθυράκια κλείνουν ερμητικά και δεν θα μπορούν πλέον οι Κυριακίδηδες του Λιχτενστάιν να παρουσιάζονται ως  «Ιδρύματα Ωνάση» και η δικαιοσυνη να μην μπορει να τους ακουμπήσει…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: