Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Αποκαλυπτικός διάλογος του Κουμουτσάκου με κατηγορούμενους στο κύκλωμα εκβιασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αχ Κουμουτσάκο, Κουμουτσάκο
Ξύλο που θα τα φας
Μεσ' του Κυριάκου το περιβολάκι
Τρύπες να μην τρυπάς...



Ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος


“ Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην υπόθεση του φερόμενου κυκλώματος δημοσιογράφων εκβιαστών ”


Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην υπόθεση του φερόμενου κυκλώματος δημοσιογράφων εκβιαστών, υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη. Σκοπός σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ήταν η εξασφάλιση κερδών από το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας, αλλά και "στοχοποίηση" συγκεκριμένων πολιτικών, ή δημόσιων προσώπων με δημοσιεύματα "αμφιλεγόμενων" πληροφοριών, που διακινούσαν μέσα από τα ΜΜΕ που ήλεγχαν.

Αποκαλυπτικές οι συνομιλίες που ανέδειξε η εκπομπή Checkpoint με την Γιάννα Παπαδάκου στην υπόθεση του φερόμενου κυκλώματος εκβιαστών. Οι φερόμενοι ως εκβιαστές συνομιλούν με χαρακτηριστική οικειότητα με τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και τον υποψήφιο για την προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα.

O Τάκης Μουσσάς, βασικός κατηγορούμενος για το φερόμενο κύκλωμα των εκβιασμών, στα αποσπάσματα από συνομιλίες που μεταδόθηκαν φαίνεται να συνομιλεί για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. 

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, τον οποίο ενημερώνει για δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει και πρέπει να τα δει, ενώ τον συμβουλεύει να στήσει ένα ρεπορτάζ για να ενισχυθεί το πολιτικό του προφίλ.

«Είσαι θεός» «Τους έχεις σκόνη και θρύψαλα». «Στο λέει ο Τάκης ο φίλος σου, άμα δεν μ' άρεσε κάτι θα στο ‘λεγα. «Έχεις γίνει και σωστά πολύ εκπρόσωπος» «Θέλω τυχαία φωτογραφία που τρως με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουμουτσάκος είχε κάνει μήνυση στην Όλγα Γεροβασίλη και είχε γράψει σε δήλωσή του: "Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης".

Ενώ στο twitter έγραφε:
«Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη» «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».

H απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη τότε ήταν:
«Μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται πως: «Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον "κινέζο" στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσσά και Μαυρίκο».
«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν. Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια -τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί- και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: avgi.gr





Σχετικά Άρθρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: