Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακοίνωση ΝΔ υπέρ Αλαφούζου - ΔΙΑΣΥΡΕΙ τον Μητσοτάκη το Μαξίμου

Μητσοτάκης και Αλαφούζος
Μητσοτάκης και Αλαφούζος


“Δυστυχώς με κάθε αφορμή η ΝΔ θυμίζει στο λαό ότι εναντιώνεται στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες”, σημειώνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου

Μπορεί όλοι να γνωρίζουν πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πολιτικό σκέλος της διαπλοκής στην Ελλάδα, μπορεί ο Αλαφούζος να στηρίζει ανοιχτά τον Μητσοτάκη, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι η ΝΔ πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί απροκάλυπτα αυτή τη σχέση διαπλοκής.
Η σημερινή ανακοίνωση-στήριξη στον Γ. Αλαφούζο και το ΣΚΑΙ από το Γραφείου Τύπου της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο και ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Συν τοις άλλοις η ανακοίνωση αποτελεί ευθεία απόπειρα παρέμβασης στη δικαιοσύνη.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. Αυτό ισχύει και για την παραγγελία που αφορά στον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” κ. Γιάννη Αλαφούζο.
Ο έλεγχος πρέπει να γίνει.
Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό επίκειται, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η χορήγηση αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Και, βέβαια, είναι καλά γνωστό ότι στο πεδίο αυτό οι έως τώρα χειρισμοί της Κυβέρνησης έχουν έντονη οσμή απόπειρας χειραγώγησης της ενημέρωσης.
Κατά συνέπεια, οι μεθοδεύσεις της και η χρονική συγκυρία δημιουργούν εύλογο προβληματισμό».

Σε όλα τα παραπάνω πρωτοφανή απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου

“Δυστυχώς με κάθε αφορμή η ΝΔ θυμίζει στο λαό ότι εναντιώνεται στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες”, σημειώνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου
“Η ΝΔ και η ηγεσία της είναι ιστορικά υπόλογοι, για τη χρόνια και σκόπιμη αδράνεια που οδήγησε στην πολυεπίπεδη ανομία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου”, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στη ΝΔ για τα περί “μεθοδεύσεων” και των “εύλογων προβληματισμών για τη χρονική συγκυρία” της δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.
“Δυστυχώς με κάθε αφορμή θυμίζει στο λαό ότι εναντιώνεται στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες”, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
“Αντί να προσπαθεί να δημιουργεί κλίμα και να βάζει διαρκώς εμπόδια, ας κάνει έστω και τώρα αυτοκριτική” σημειώνουν χαρακτηριστικά πηγές γύρω από το Μαξίμου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: