Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Πολλοί οι τραγικοί… Μικρή η Επίδαυρος!



Ο πανύβλακας Κούλης Βλακούλης δικαίως κατάκτησε τον τίτλο του «αρχιμαγκουφογκαφαδόρου». Η μία γκάφα κολλητά με την άλλη, τραβάς τη μια κατσαρόλα και σου πέφτει όλη η κουζίνα στο κεφάλι! Σίριαλ βλάκας που λέμε…. Έτσι και πέσει ανάσκελα θα χτυπήσει στη μύτη… δεν υπάρχει περίπτωση!
Πήγε περιοδεία στις πληγείσες περιοχές από την μεγάλη πυρκαγιά της Βόρειας Εύβοιας ο «μυαλοκαβουδισμένος» αρχηγός της αξιωματικής  αντιπολίτευσης και την έκανε και πάλι την «πατατιά» του μιλώντας με τις μοναχές και τους μοναχούς της Μονής που τον άκουγαν και δεν πίστευαν τα αυτιά τους:
«Με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση» Των μοναχών καιγόντουσαν τα ράσα κι αυτός μίλαγε για την κρίση που δημιούργησε στη χώρα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα χρόνο… Ούτε χρόνο.
Τί σχέση έχει Θεός με τη κρίση ρε Θεομπάιχτη. Για δεν τραβάς καλύτερα  τα βυζιά σου να κατεβάσεις γάλα ρε «μπαμπακόσπορε»… Την κρίση δεν την έκανε ο Διάβολος, ούτε κανένας μετεωρίτης έπεσε στην Χώρα προκαλώντας 3 εκατομμύρια  φτωχούς, πάρτο χαμπάρι «μυαλοσαρακοφαγωμένε», η κρίση είναι δημιούργημα των δικών σας ανθρώπων ρε «βλίτο», των δικών σας πολιτικών και της διαπλεκόμενης αρπαχτοπαρέας σας τύπου Γεωργίου και Σαμαρά που έκαναν «γιάγμα» τα δημόσια ταμεία, κατέστρεψαν τον πλούτο των Ελλήνων και έριξαν το Λαό στο βάραθρο της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης… Να είσαι όμως  βέβαιος ότι όλα εδώ πληρώνονται και άσε τους δημοσκόπους της μπριζόλας να σε τρολλάρουν χωρίς οίκτο ψωνάρα, ε, ψωνάρα… Εν τω μεταξύ ούτε λέξη για τον προστατευόμενό σας κ. Γεωργίου και το «Μέγα Σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ», αλλά τη λέω,  εσύ τη γλώσσα δεν την έχεις για να μιλάς, εσύ τη γλώσσα την έχεις για να γλείφεις… Άντε μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: