Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μ. Κοττάκης: Η μεθόδευση - αλλοίωση που έγινε από το ΔΝΤ, τη Eurostat και την ΕΛΣΤΑΤ είναι συγκλονιστικής εθνικής σημασίας



Καταπέλτης για την αλλοίωση με πειραγμένα στοιχεία του ελλείμματος της χώρας, ο διευθυντής της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος μιλώντας στο Κόκκινο, τονίζει πως αυτή η υπόθεση είναι εθνικό θέμα. Η εφημερίδα με σημερινό πρωτοσέλιδό της, αποκαλύπτει «Τα mails της προδοσίας», «οι εντολές του ΔΝΤ και της Eurostat στον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου για αλλοίωση του ελλείμματος γρήγορα και με εχεμύθεια».
«Το να τεκμηριώνει η κορωνίδα της Δικαιοσύνης, ο Άρειος Πάγος, ότι έγινε ζημιά 210 εκατ. ευρώ, στη χώρα, αυτό δεν είναι για εσωκομματική αντιπαράθεση, είναι συγκλονιστικής εθνικής σημασίας, ώστε να μπορέσει να γίνει καλύτερη η ζωή των Ελλήνων τα επόμενα χρόνια», τονίζει.

«Είναι εθνικό όπλο το σχέδιο καταστροφής της χώρας ... και για την κυβέρνηση και για την αξιωματική αντιπολίτευση ...», προσθέτει.

«Ο Μαν. Κοττάκης αποκαλύπτει: τα ντοκουμέντα που «τρέμουν» οι δανειστές! Πώς σχεδιάστηκε αλλά και εκτελέστηκε (με πειραγμένα στοιχεία!) το βρόμικο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας προκειμένου να εξοφληθούν στο ακέραιο οι ξένες τράπεζες», γράφει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: