Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Υποχωρούν τα ποσοστά της ΝΔ - Πανικός στο επιτελείο του Μητσοτάκη από τις μυστικές δημοσκοπήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πανικός στο επιτελείο του Μητσοτάκη από τις μυστικές δημοσκοπήσεις



Κοινή είναι η πεποίθηση στο επιτελείο των επικοινωνιολόγων που έχει προσλάβει η Συγγρού, αλλά και εκείνων που έχουν προσληφθεί από … “άλλους” για να δουλεύουν επικουρικά προς τον Κυριάκο, ότι μόλις 8 μήνες μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία, το πολιτικό “brand” Κυριάκος, όχι μόνον δεν πουλάει, αλλά έχει ήδη ξεφουσκώσει.
Και μαζί του και η συνήθης δημοσκοπική “δυναμική” που καταγράγει κάθε κόμμα, μετά από αλλαγή ηγεσίας. Διασταυρωμένες πληροφορίες του  αναφέρουν μάλιστα, ότι τα τελευταία “κρυφά” νούμερα, ιδιαίτερα μετά και την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ αλλά και τις ακροάσεις στην Εξεταστική, είναι τόσο απόγοητευτικά, που … “τρόμαξαν” το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ! Γι αυτό άλλωστε και έπεσε γραμμή να “αραιώσουν” το τελευταίο διάστημα τα … γκαλοπ, που δημοσιεύονται στα “φιλικά” Μέσα.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι η υπόθεση Γεωργίου αποτελεί ήδη “ενεργοποιημένη” βόμβα στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ακόμα μία φορά φάνηκε ανέτοιμος να αντιληφθεί τη σημασία αλλά και το πραγματικό μέγεθος ενός μείζονος πολιτικού ζητήματος, ο στενός κύκλος του προέδρου της σπέυδει να … προλάβει τα χειρότερα, που δεν θα είναι άλλα, από μια … εκλογική αναμέτρηση με τη ΝΔ σπαρασσόμενη στο εσωτερικό της από το θέμα Γεωργίου. Η Ντόρα Μπακογιάννη, “παλιά καραβάνα” στο πολιτικό μετερίζι, έσπευσε να … “κάψει το σενάριο” στα κυριακάτικα φύλλα, λέγοντας πως ” δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκλογών το Φθινόπωρο “, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που μαθημένος από τους “βυζαντινούς διαδρόμους” της Χαρ Τρικούπη, όπου υπάρχει καταστροφή, αυτός βλέπει “ευκαιρία”, έσπευσε χθες, να αερολογήσει αποκαλύπτοντας πως … ” ο Τσίπρας, ή, θα κάνει εκλογές, ή … δεν θα κάνει ” , αλλά ταυτόχρονα έβαλε και το περιοριστικό πλαίσιο κινήσεων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ζήτημα του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ. Ταυτόχρονα, απευθύνθηκε, ( ως τί; … ) στο εσωτερικό της ΝΔ και ιδιαίτερα στην πλευρά που παραμένει προσδεδεμένη στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με ακαδημαικό μάθημα “σύγχρονης πολιτικής ιστορίας” ! Τους προέτρεψε να απεμπολήσουν την αποκατάσταση της αλήθειας για το τι είχε συμβεί το 2009 ( ίσως και πιο πριν ) και πως η χώρα οδηγήθηκε – μέρα μεσημέρι, κυριολεκτικά – στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ, αν θέλουν να διατηρηθεί το κοινό μέτωπο των #Παραιτηθείτε! Δηλαδή ΝΔ ( του Άδωνι, του Βορίδη του Σκυλακάκη, της Λυμπεράκη, της Ξαφά και του Σαμαρά ), ΠΑΣΟΚ και Ποταμού ( του Σταύρου, του Ιάσωνα και του Αμυρά )…
thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: