Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Για λύπηση ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ - Αυτός είναι ο Σταύρος Ψυχάρης;;;

Ο Σταύρος Ψυχάρης
Ο Σταύρος Ψυχάρης



«Εχετε καταθέσει μια δήλωση την οποία θέλετε να διαβάσουμε. Είστε σίγουρος ότι στη συνέχεια θα μπορέσετε να απαντήσετε στις ερωτήσεις της Επιτροπής;» Αυτό ρωτούσε τον Σταύρο Ψυχάρη ο πρόεδρος της Εξεταστικής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ.
Οσοι είδαν και άκουσαν(;) τον Ψυχάρη να προσπαθεί να μιλήσει είδαν... αξίες να γκρεμίζονται! Ενιωσαν "προδομένοι"... Αυτός είναι ο Σταύρος Ψυχάρης, ο ισχυρός άντρας του ΔΟΛ και του Μega; Αυτός ο ταλαίπωρος που τραυλίζει και κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει;..
Θυμίζουμε οτι ο Ψυχάρης αρχικά, με επιστολή που συνοδευόταν από ιατρική βεβαίωση, αρνήθηκε να παραστεί στην Εξεταστική επικαλούμενος τα προβλήματα υγείας του (πάσχει από ήπιας μορφής.. 
Πάρκινσον και έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά) που επηρεάζουν και την εκφορά του λόγου και τη δυνατότητά του να απαντήσει σε ερωτήσεις. Κατόπιν, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος, σε  επικοινωνία που είχε μαζί του συνεργάτης του Ψυχάρη, τον ενημέρωσε ότι ο εκδότης θα παραστεί και θα καταθέσει σήμερα το μεσημέρι, όπερ και εγένετο. Τώρα τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες κανείς δεν γνωρίζει και φυσικά τα φαινόμενα απατούν.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνδαιτημόνες του τα πρωινά (γύρω στις δέκα πλέον και όχι στις οκτώ όπως παλαιά...) στο Da Capo εξακολουθούν να τον ακούνε με ιδιαίτερη προσήλωση. Οι κύριοι Παπαχρήστος, Καστανιώτης και λοιποί που περνάνε απ' το τραπέζι του (το τραπέζι με τα κλειδιά και μόνο!) κάτι περισσότερο γνωρίζουν επί του θέματος.
Για τους γνωρίζοντες ο Σταύρος Ψυχάρης «ρετάρει» από το μεσημέρι και μετά, οπότε μια πρωινή συνεδρίαση ίσως θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
Αλλά και πάλι, ας δεχτούμε ότι έχει όντως μεγάλο πρόβλημα, που έχει. Και πάλι υπάρχει λύση! Όταν είναι κρίσιμες οι στιγμές στον ΔΟΛ και καλείται στέλεχος στο γραφείο του Σταύρου για συζήτηση, στο πλευρό του στέκει πάντοτε η σύζυγός του Χριστίνα. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει χαμπάρι ο συνομιλητής, η κυρία Ψυχάρη "μεταφράζει" τα λεγόμενα του άντρα της. Γιατί είναι η μόνη που καταλαβαίνει ακριβώς τι μουρμουράει.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να την καλέσουν κι αυτήν στη Βουλή για "μετάφραση".zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: