Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Επιστολή Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ: Η κυβέρνηση να διαμηνύσει ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον μπανανία, αλλιώς να πάει σπίτι της.

γεωργιου παπακωνσταντινου 

 
Η άθλια επιστολή που υπογράφουν οι Ντομπρόβσκις, Μοσκοβιτσί και Τίσεν, αποτελεί στην ουσία μία προτροπή σε κυβέρνηση Ευρωπαϊκού κράτους, να παρέμβει στην δικαιοσύνη! Αναρωτιόμαστε λοιπόν πότε άλλοτε η Κομισιόν έχει τολμήσει να κάνει κάτι παρόμοιο ή εάν θα τολμούσε ποτέ να στείλει παρόμοια επιστολή σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος.


Το πρωτοφανές θράσος τους δειπχνει όμως και το πως είχαν μάθει να αντιμετωπίζουν την…Ελλάδα του Σημίτη, του Παπανδρέου και του Σαμαρά. Αλήθεια, πόσες άλλες «προτροπές» έχουν κάνει οι εταίροι μας για παρέμβαση στην δικαιοσύνη; Μήπως έκαναν παρόμοιες παρεμβάσεις και στις δίκες για τα εξοπλιστικά; Όπου όλως τυχαίως οι ντόπιοι φίλοι των ξένων μιζαδόρων Φτερούγισαν σαν πουλάκια με προκλητικές αποφάσεις την ίδια στιγμή που διώκονται ανηλεώς άνθρωποι που ήλθαν με δική τους πρωτοβουλία και συνεργάστηκαν με την δικαιοσύνη δίνοντας όλα τα στοιχεία για να διαλευκανθούν σε βάθος οι υποθέσεις αυτές;


Η κυβέρνηση λοιπόν οφείλει να απαντήσει σκληρά σε αυτή την πρόκληση. Να ξεκαθαρίσει ότι η Ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν υποτάσσεται σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Ότι η εποχή της μπανανίας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πως οι εγκληματίες θα πληρώσουν, όσο και αν αντιδρούν οι διεθνείς χορηγοί τους. Εάν η κυβέρνηση σιωπήσει, υπογράφει την καταδίκη της.


Όσο για την αντιπολίτευση, ναι, αυτούς που ξιφουλκούσαν για την δήθεν παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση Βγενόπουλου, αναμένουμε να δούμε εάν θα επιδείξουν τον ίδιο οίστρο σε αυτή την ευθεία προτροπή των κυρίων της Κομισιόν για πραγματική, κυβερνητική παρέμβαση στην ανεξαρτητη Ελληνική δικαιοσύνη.


Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως όλος ο Ελληνικός λαός.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: