Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η νόθευση στοιχείων του ελλείμματος της πατρίδας μας, συνιστά εθνική προδοσία.

image.jpegΗ υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ «καρκίνος» για τη ΝΔ και την Ελλάδα

Η κακουργηματική πράξη της αλλοίωσης στοιχείων του ελλείμματος, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2009-10, σε μία άλλη περίσταση και με άλλη κεντροδεξιά ηγεσία, θα αποτελούσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τη δικαίωση της ΝΔ και για την αφύπνιση της κοινωνίας.

Θα αποτελούσε επίσης μία τεράστια ευκαιρία να αποδείξει η ΝΔ το δόλιο σχέδιο ανατροπής του Κώστα Καραμανλή και το ξεπούλημα της Ελλάδας υπό το καθεστώς του Μνημονίου.

Ένας «Τσίπρας» θα είχε κατεβάσει όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα…

Η νόθευση στοιχείων του ελλείμματος της πατρίδας μας, συνιστά εθνική προδοσία. Ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.

> Το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπερασπίστηκε αυτή τη νόθευση δεν είναι τυχαίο γιατί και ο ίδιος ήταν μέρος και εμπνευστής του σχεδίου ανατροπής του Κώστα Καραμανλή. Πώς αλλιώς θα έπαιρνε την ηγεσία της ΝΔ; Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς πάντα συνεργαζόταν άριστα με το ΠΑΣΟΚ. Του είχε χαρίσει τόσα χρόνια την εξουσία ανατρέποντας τον Κων/νο Μητσοτάκη.

> Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σέρνεται πίσω από τα συμφέροντα που θέλουν να μην ανοίξει μύτη και να συνεχίσει η χώρα να είναι έρμαιο των εγχώριων και ξένων νταβατζήδων, και άρα να μην παίρνει θέση για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ είναι ντροπή και αίσχος.

Όλοι τους κινούνται ανθελληνικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ακούσουν για δικαίωση των επιλογών Καραμανλή ή απεμπλοκή της ΝΔ από νοσηρές συνεργασίες (βλ. Σημιτικό ΠΑΣΟΚ).

Κάποιοι έγιναν πλούσιοι από την καταστροφή της χώρας, πολιτικά και οικονομικά. Τώρα ήρθε η ώρα που θα πληρώσουν, σε όποια παράταξη και αν βρίσκονται. Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μόνο η αρχή.

Να θυμάστε… το ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: