Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Απίστευτες ατάκες από στελέχη της ΝΔ για τη σχέση του Μητσοτάκη με Ψυχάρη και διαπλοκή

Ψυχάρης, Πρετεντέρης και Μητσοτάκης
Ψυχάρης, Πρετεντέρης και Μητσοτάκης

Η διαπλοκή κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία



Οι μισοί βρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή όπως ισχυρίζονται «Η διαπλοκή κάνει ο,τι θέλει στη ΝΔ» με αφορμή τη στάση της ηγεσίας στην υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… Και οι άλλοι μισοί ότι «Ο Μητσοτάκης δεν ελέγχει το κόμμα»! Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για τον ίδιο κοινό παρανομαστή που εσχάτως και παρά την αυγουστιάτικη ραστώνη αναδείχθηκε ως πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των στελεχών της ΝΔ σε όλες τις παραλίες της επικράτειας από Κυκλάδες και Σποράδες, μέχρι Κρήτη και Ιόνιο! Η γκρίνια – ως κύριο πιάτο, για την εντολή Κυριάκου να μην υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος και να σύρεται πίσω από το σύστημα Σημίτη, συνοδεύεται πλέον με μπόλικη σως διαπλοκής… Αφού με τη νέα του ηγεσία το κόμμα ανέθεσε την εκπροσώπηση του στα αφεντικά της!
Αυτή είναι η νέα κατηγορία που προσάπτουν στον Κυριάκο, ακόμη κι όσοι δεν είναι ακραιφνείς Καραμανλικοί!
«Δεν μπορει η διαπλοκή να κάνει κουμάντο στο κόμμα» ακούς σε παραλίες των Κυκλάδων… «Δεν μπορεί να μας κουνάει το δάχτυλο ο Ψυχάρης» ακούς πιο κάτω στην Κρήτη… «Δεν γίνεται να μας κατηγορούν ότι συμβάλαμε στην καταστροφή της χώρας και να μην απαντάμε» ακούς απο συνομιλητές του αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη! «Αυτοί θα μας διαλύσουν» ακούγεται από τις όμορφες παραλίες της Κέρκυρας!
Είναι σαφές ότι όσο περνούν οι ημέρες η διπλή επιλογή της σιωπής δεν δικαιώνεται…  Ούτε στην περίπτωση για την εξέλιξη της υπόθεσης Γεωργίου ούτε στην περίπτωση της επίθεσης του «ΒΗΜΑτος» στις κυβερνήσεις Καραμανλή.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: