Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ για κάθε Έλληνα οι χλιδάτες διακοπές του Μητσοτάκη - Διαβάστε και θα φρίξετε

Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο υπόκοσμος που αν ο Καμμένος «τολμούσε» να κάνει μπάνιο ακόμα και στον Σκαραμαγκά, θα έσκουζαν νυχθημερόν με αποκλειστικές φωτογραφίες από πράκτορες – παπαράτσι, για «πρόκληση στο κοινό αίσθημα»!
Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος που έκραζε επειδή ο Αλέξης πήγε μέχρι το Σούνιο, δεν «αντελήφθη» ότι ο φύλαρχος της διαφθοράς, Μητσοτάκης, κάνει διακοπές χλιδής στο Costa Navarino…
Αυτοί που εξύβριζαν τον Καραμανλή ως «παχύδερμο» και την ίδια στιγμή αποθέωναν τον Παπανδρέου που έκανε ολιγόλεπτη διακοπή στις πολύμηνες διακοπές του για να φωτογραφηθεί στα καμμένα, τώρα σιωπούν.
Φτου σας ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.
Στο εντυπωσιακό και πανάκριβο, για το μέσο Έλληνα, θέρετρο της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου στη Μεσσηνία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη Μητσοτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του messiniapress, εντάσσεται στο πλαίσιο των διακοπών του και έγινε προσπάθεια να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει απαιτήσει η επίσκεψή του να μην δημοσιοποιηθεί καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο των διακοπών του. Μάλιστα, ο χώρος που διαμένει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των πολλών. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνει τις διακοπές του στο πανάκριβο θέρετρο από την Παρασκευή και, όπως είναι φυσικό, δεν έχει ανακοινωθεί η ημέρα της αποχώρησής του.
Το τρίτο μέλος της οικογένειας που επισκέπτεται το θέρετρο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει «γνωρίσει» τις ομορφιές του θέρετρου από παλιά, από το 2012, δεδομένου ότι ο ανιψιός του Κ. Μητσοτάκη, Κώστας Μπακογιάννης ήταν ο τελετάρχης σε πολιτικό γάμο που είχε πραγματοποιηθεί στο συγκρότημα ανάμεσα σε Έλληνα και Τουρκάλα, κόρη μεγάλου επιχειρηματία της γειτονικής χώρας. Σημειώνεται ότι σε εκείνο το γάμο, που είχε συγκεντρωθεί όλο το jet-set τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας, παρευρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Κυριάκου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: