Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Για κακουργήματα ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! Αναιρέθηκαν τα βουλεύματα των σαμαροβενιζελων

image 

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Ο Παπανδρέου προσωπικά και η κυβερνηση του ηταν που έκαναν το πραξικόπημα στην ΕΛΣΤΑΤ δημιουργώντας την «ενος ανδρός αρχή» του Γεωργίου. Ειναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος και ειναι βεβαιον ότι η δικαιοσυνη θα φτάσει και σε πολιτικά πρόσωπα.

Εκτός από την ηρωΐδα Ζωή Γεωργαντά, τον Νίκο Λογοθέτη κλπ, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον πανάξιο Γιάννη Αδαμόπουλο, τ προεδρο του ΔΣΑ που ανέλαβε την πρωτοβουλία της προσφυγής.

Με την υπ’ αριθμόν 1331/2016 απόφαση του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου, ξεκινά η ποινική δίωξη για διάπραξη σειράς κακουργημάτων αναφορικά με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων που χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την υπαγωγή της χώρας στο…εγκληματικό μνημόνιο Παπανδρέου – ΔΝΤ.

Η ειςαγγελέας Ξένη Δημητρίου με την αναίρεση υπέρ του νόμου είχε ανατρέψει την μεθόδευση Σαμαρά – Αθανασίου για να πέσει ο Γεωργίου στα μαλακά.
Παραπέμπεται στο συμβουλιο εφετών πλέον, για να δικαστεί με βαρύτατο κατηγορητήριο σε μία υπόθεση που αναμένεται να αποκαλύψει όλες τις σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος κατά της Ελλάδας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: