Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αυτός είναι ο κύριος Αντώνης Σαμαράς

σαμαρασ 

Για όσους ακόμα δεν τον έχουν καταλάβει…

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σκανδαλο Γεωργίου – ΕΛΣΤΑΤ έκαναν το «σύστημα Σαμαρά» με τους ελάχιστους υποτακτικούς πλέον που του έχουν απομείνει, να ρίξουν το προσωπείο.

Ανίκανος για ακόμα μία φορά – όπως και στην περίπτωση Βγενόπουλου- να κανει παραδοτέα όσα ειχε υποσχεθεί, το «σύστημα» έχει εξαπολύσει λυσσαλέο πόλεμο κατά του… Κώστα Καραμανλή, την στιγμή μάλιστα που δικαιώνεται! Τον άνθρωπο που περιμάζεψε…τον Σαμαρά από τα Απορρίμματα της πολιτικής και τον επανέφερε στη ΝΔ!

Παράνοια; Οχι φυσικά.

Ο Γεωργίου άλλωστε ανήκει στους εντιμότατους φίλους του Σαμαρά, στην γνωστή «μασονία» του κολλεγίου. Με βιτρίνες τα Ζάππεια λοιπόν και τις μπαρούφες για την «μια και μόνη εξεταστική», ο Σαμαράς στην πραγματικότητα προσπάθησε λυσσαλέα να φυγαδευσει τον Γεωργίου με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παρασκηνιο που θα άξιζε να το γράψει στα απομνημονεύματα του ο κυρ Μπάμπης, μπας και τον λυπηθεί ο Άγιος Πέτρος.

Εάν δεν ηταν κάτι «τρελοί» όπως η Ζωή Γεωργαντά, ο Γιάννης Αδαμόπουλος κλπ, σήμερα ο Γεωργίου θα ήταν μία «υποθεση Τσατάνη» και όχι κατηγορούμενος για κακουργήματα κατά του έθνους.

Αυτός είναι λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς. Ειδικός στις τερατογενέσεις και δεν μιλάμε φυσικά για την …μεταφυσική του σχέση με τον Σημίτη, όσο για την συμμαχία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μεχρι και το 2012 τον κατηγορούσε για «αργύρια»! Σήμερα όμως η ΝΔ σιωπά για το σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ υπακούοντας στον Σαμαρά, για ποιά «αργύρια» άραγε.

Ξέχασε ο Κυριάκος την πτώση της κυβερνησης Μητσοτάκη από τον Σαμαρά και τώρα τον υπηρετεί ως βυζαντινή θεραπαινίδα; Διαλύοντας το οποίο ηθικό πλεονέκτημα της παράταξης άφησε όρθιο η λαίλαπα Σαμαρά, ο Μητσοτάκης θα κληθεί σύντομα να απολογηθεί για το πως τα αργύρια έγιναν κεντρική πολιτική στην παράταξη του Κωνσταντινου Καραμανλή.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: