Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Πόσα εκατομμύρια πήραν οι υπόδικοι εκδότες για να υπερασπίζονται με τέτοιο σθένος τον υπόδικο Γεωργίου;


Η-δικαιοσύνη-και-ο-ψευτο-άγγελος 

 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.

Σημείωση προς εκτελεστές του χοιροστασίου: Ο Κώστας Καραμανλής γνωρίζει πολύ καλά πως πίσω από τον ΔΟΛ κρύβονται οι κύριοι Κώστας Σημίτης, Αντώνης Σαμαράς με την απόλυτη ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΔΟΛ αύριο κατά την δόλια τακτική του, φτάνει στο σημείο να φιλοξενεί τον υπόδικο, φυγά Γεωργίου για να πει την γνώμη του για τον… εαυτό του!

Σήμερα το χοιροστάσιο του Φαλήρου, σε πορτοκαλί φόντο μάλιστα μη και το χάσουν οι δύστυχοι αναγνώστες, είχε εκτενές αφιέρωμα στο άρθρο – φάρσα των υπερασπιστών του Χριστοφοράκου (FAZ) όπου ο Γεωργίου παρουσιαζόταν από θύτης ως θύμα. Από κοντά και ο άνθρωπος που κατέστρεψε τον ΟΤΕ, πρόεδρος της τράπεζας Ρότσιλντ στην Ελλάδα και συνέταιρος του Αλαφούζου, Βουρλούμης. Ο άνθρωπος που συμπτωματικά φυγαδευθηκε από το καθεστως…Παπανδρέου, πριν ο ΟΤΕ χαριστεί στους γερμανούς από τον Παπακωνσταντίνου.

Αλήθεια θυμάστε πως όταν ο Καραμανλής έδωσε 27 ευρώ την μετοχή του ΟΤΕ στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ χωρίς να τους δώσει το Management, ο Παπακωνσταντινου ούρλιαζε για ξεπούλημα. Όταν ήλθε στην εξουσία, παρέδωσε το Management στους γερμανούς με …7 ευρώ την μετοχή!!

Με πληρωμένα άρθρα ανυπόληπτων επιστημόνων τριτοκοσμικών χωρών λοιπόν προσπαθεί ο Γεωργίου να εκβιάσει την Ελληνική δικαιοσύνη. Από κοντά και το χοιροστάσιο του Φαλήρου με τον ΔΟΛ, υπόδικοι και οι δύο, εκβιάζουν τους έντιμους δικαστές οι οποίοι δεν ανέχθηκαν διορισμούς των παιδιών τους από μεγαλοτραπεζίτες, δεν έκαναν διακοπές στην Μύκονο φιλοξενούμενοι του υπόδικου μεγαλοαπατεώνα Ασημακόπουλου, συνέταιρου του Αλαφούζου, στήνοντας παραδικαστικά.

Ειπχαν καταντήσει την Ελλάδα – Κολομβία, όπου όποιος επιχειρούσε να βοηθήσει την Ελληνική δικαιοσύνη καταστρεφόταν ενώ οι Μεταξάδες, οι Λυγινοί και τόσοι άλλοι, έφευγαν ως ελεύθερα πουλιά. Και σήμερα καταζητούνται γιατί ταυτοποιήθηκαν ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ως διαχειριστές μαύρου χρήματος για πολιτικούς και άλλους εγκληματίες.
Από την μετατροπή 200 δις ομολογιακού εθνικού χρέους σε ενυποθηκο βρετανικού δικαίου λοιπόν, που στηρίχθηκε στα χαλκευμένα στοιχεία του Γεωργίου, δεκάδες δις κατέληξαν ΑΕ τσέπες. Πολιτικών, εκδοτών, τραπεζιτών καταστρέφοντας τις δύο πατρίδες του Ελληνισμού.
Είναι η πλέον επικίνδυνη εγκληματική συμμορία που έχει γνωρίσει η Ελλάδα, με βασικούς πυλώνες τα ίδια εκδοτικά συγκροτήματα που στήριξαν τις άλλες τρεις προδοτικές λαίλαπας της Ελλάδας: Τους συνεργατες των ναζί, την χούντα και το καθεστώς Σημίτη.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η δίκη του Γεωργίου είναι η Νυρεμβέργη που η δικαιοσύνη οφείλει στην πατρίδα. Ούτε βήμα πίσω λοιπόν απέναντι στην μάστιγα του έθνους. Ας είναι η γενιά μας που θα ξεπλύνει την ντροπή, για τους νεκρούς, τους αγέννητους.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: