Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Nα παγώσουν όλα τα χρέη μας στις τράπεζες, την εφορία και στους ξένους τοκογλύφους




 ΕΚΤΟΣ της προσφυγής της χώρας μας, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαπράττονται από τους αδίστακτους τροϊκανούς και το σινάφι τους σε βάρος της χώρας μας, τα τελευταία έξι, εγκλήματα που οδήγησαν σε ΕΦΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΝΟΥΣ, γιατί όλες οι αυτοκτονίες που σημειώθηκαν σε αυτά τα μαύρα χρόνια είναι ΦΟΝΟΙ εξαιτίας των σκληρών και αβάστακτων μέτρων και για τα οποία οι ΕΝΟΧΟΙ, θα πρέπει να δικαστούν και ναλογοδοτήσουν ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που είναι αρμόδιο για τις γενοκτονίες, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα χρέη που μας έχουν φορτώσει. ΠΟΥ ξανακούστηκε να κάνει ΛΑΘΟΣ κάποιος «δικαστής» εν προκειμένω η Τρόικα, να βγαίνει ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, το ΔΝΤ, και να λέει κάναμε λάθος, δεν έπρεπε να είχαμε ρίξει τόσα χρόνια φυλακή στους κατηγορούμενους, 7.000 από τους οποίους με το άκουσμα της ποινής αυτοκτόνησαν, στην ουσία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ και οι ποινές στους υπόλοιπους «κατηγορούμενους» να συνεχίζονται!
ΓΙΑΤΙ αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. ΑΠΟ τη στιγμή που το ΔΝΤ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ και ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ δημοσίως ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον της χώρας μας – ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ απόδειξη ότι η κατάσταση στην Ελλάδα, αντί να βελτιωθεί ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ, δεν είναι δυνατόν τα εγκληματικά αυτά μέτρα να συνεχίζονται.
ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν τη γνώμη ότι όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και όλα μαζί τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ από τους Τροϊκανούς και τους Γερμανούς, ΟΛΑ τα χρέη των Ελλήνων στις τράπεζες, στο Δημόσιο και στους ξένους τοκογλύφους ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ έχουμε πληρώσει, τα οποία όπως φαίνεται πήγανστου Κουτρούλη το Γάμο και πρέπει να δοθεί μια ΔΕΚΑΕΤΗΣ παράταση όλων των χρεών μας, για να ανασάνει ο κόσμος και να βρει κουράγιο και δύναμη για να ξαναφτιάξουμε την οικονομία της χώρας, να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας και να έχουμε και όλο τον καιρό για να συζητήσουμε ΠΟΣΑ από τα χρέη μας θα πρέπει να πληρώσουμε στους ξένους και ΠΟΣΑ και ΠΟΤΕ μπορούμε να πληρώνουμε για τις οφειλές μας στο Δημόσιο και τις τράπεζες. ΓΙΑΤΙ έτσι όπως πάει σήμερα η κατάσταση, ούτε το δημόσιο, ούτε οι τράπεζες ούτε οι ξένοι δεν θα πάρουν πίσω ούτε ένα φράγκο. ΑΦΟΥ οι δουλειές πάνε κατά διαβόλου, ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει ούτε φόρους, ούτε δάνεια.
ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν να παγώσουν λοιπόν τα δάνεια, να αρχίσει να κινείται η οικονομία και σιγά–σιγά να πληρώσουμε, μετά από το σχετικό κούρεμα τις υποχρεώσεις μας.
 KontraNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: