Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ένας ανθέλληνας (μέσα στους τόσους πολλούς) μαλάκας δημοσιογράφος…




Χολερικός στην εμφάνιση και αξιολύπητος (μέχρι και η φωτογραφίας του βρομοκοπάει οινόπνευμα), με ύφος υπό αξιολόγηση μαλάκα (του λείπει μόνο η περικεφαλαία) ονομάζεται  Χιούγκο Ντίξον και γράφει στους  New York Times… Όπου δημοσιογραφεί και η θεία μου η Μαρίκα από την Αστόρια. Στους New York Times δίνεις κάτι τι και δημοσιογραφείς… No provlem! Νοικιάζεις και σελίδες άμα θέλεις! Για τέτοια ποιότητα δημοσιογραφίας μιλάμε… Money talks!
Γράφει λοιπόν ο κυρ μαλάκας Χιούγκο Ντίξον, εκτός όλων των άλλων σκατολογικών συμπερασμάτων περί τον Τσίπρα και την Ελληνική κρίση: «Για μήνες, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ιππεύσει δύο άλογα ταυτόχρονα. Ήθελε να σταματήσει τη χρεοκοπία της Ελλάδας τη φυγή από το ευρώ, αυξάνοντας τα έξοδα του δημόσιου τομέα και χαλαρώσει μεταρρυθμίσεις που κάνουν τη χώρα πιο ανταγωνιστική»
Ώστε αυτά είδες εσύ κύριε μαλακοπίτουρα, «την αύξηση των εξόδων του δημόσιου τομέα και τη χαλάρωση των μεταρυθμίσεων»
Τι να σου πω τώρα ρε δημοσιογραφικό απόβλητο… Αλλά και να σου πω και να μην σου πω δεν πρόκειται τίποτα ν’ αλλάξει… Δεν αλλάζουν εύκολα τα καλοπληρωμένα μαντρόσκυλα… Όσον καιρό θα σου τα «χώνουν» θα γαυγίζεις… βρομόσκυλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: