Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΚΑΛΟΠ - ΤΟΥΜΠΑ! Προβάδισμα 0,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ποιοι μένουν εκτός Βουλής...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα αλλά η ΝΔ έχει μειώσει την διαφορά...

Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές το newsit.gr και η Alco σας παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το βράδυ της Κυριακής θα ζήσουμε το απόλυτο εκλογικό θρίλερ.

Τα δυο κόμματα είναι στην κυριολεξία «στον πόντο».

Η δημοσκόπηση έγινε από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Στην Πρόθεση ψήφου, σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα, η ΝΔ μειώνει λίγο τη διαφορά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι μπροστά.

Τρίτο κόμμα στις προτιμήσεις παραμένει η Χρυσή Αυγή, στην 4η θέση είναι το ΚΚΕ, στην 5η το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην 6η Το Ποτάμι.

Στην Βουλή, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, μπαίνει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι στο όριο, ενώ εκτός μένουν οι ΑΝΕΛ. Αναποφάσιστοι και αποχή συγκεντρώνουν πάνω από 15%.



Βλέποντας διαχρονικά τις δημοσκοπήσεις της Alco από την στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές μέχρι σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα πρώτος αλλά στην τελευταία δημοσκόπηση που σας παρουσιάζουμε σήμερα η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι η πιο οριακή.
Σημαντικό στοιχείο της δημοσκόπησης είναι η παράσταση νίκης. Σε αυτήν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το συντριπτικό ποσοστό 50% που δείχνει ότι οι ψηφοφόροι ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζουν τον βλέπουν νικητή το βράδυ των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: