Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνον αυτός έσπασε την ομερτά των διεφθαρμένων, όταν οι Ψευτόμαγκες γλεντούσαν με τους διεφθαρμένους. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΤΩΝΕ.













ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 20 ΔΙΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 4 ΔΙΣ
SIEMENS – Σημίτης – Τσουκάτος 2 ΔΙΣ
ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ 2 ΔΙΣ
«Ελληνικός Χρυσός» Μπόμπολας, Παπανδρέου. 1 δις μετρητό, 22 δις απώλεια πλούτου για το δημόσιο.
ΕΛΣΤΑΤ: Αλλοίωση στατιστικών στοιχείων για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και την αποπομπή της από το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Ζημιά δεκάδων δις.
Συν τα πανοτόκια από τα μαύρα Swaps των Σημιτηδων και των μνημονίων για να αποπληρωθούν.
Υποθέσεις που αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος εν τη γενέση τους και η συμμορία των διεφθαρμένων τον πολέμησε λυσσαλέα. Μαζί με πολιτικά και κρατικά ρεμάλια που έπαιρναν μερτικό από την ληστεία της πατρίδας. Σήμερα, θέλουν για ακόμα μια φορά να τον τελειώσουν ωστε να προχωρήσουν στην οριστική συγκάλυψη. Στην συγκάλυψη της έσχατης προδοσίας που είχε συνοδευτεί με το σχέδιο Σαμαρά – Παπανδρέου για εθνική καταστροφή τον Ιούνιο του 2015 ώστε να ολοκληρωθεί το μέγιστο έγκλημα. Καθόλου τυχαίο ότι η συμμορία Σαμαρά συγκάλυψε ένα προς ένα τα σκάνδαλα αυτά:



-Νομιμοποίησε με νόμο το σκάνδαλο Βενιζέλου – υποβρυχίων για να καλύψει Γερμανούς – Μεϊμαράκη
-Εξαφάνισε σε μία νύχτα το ΤΤ με την συνέργεια Στουρνάρα για να χαθούν τα ίχνη του εγκλήματος.
-Έκανε την εγκληματική συνδιαλλαγή με την Siemens για να τους δώσει ασυλία, χαλκεύοντας το κατηγορητήριο ώστε ο Τσουκάτος να παραπεμφθεί για δήθεν λάδωμα του… ΟΤΕ! Ότι δηλαδή έδωσε το εκατομμύριο σε στέλεχος του ΟΤΕ και όχι στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ όπως ο ίδιος και οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ ομολόγησαν στην δικαιοσύνη! Εάν δεν έκαναν αυτή την χάλκευση, το ΠΑΣΟΚ θα καταργείτο ως κόμμα βάσει της εργατικής νομοθεσίας και θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει 193 εκατομμύρια κρατικών ενισχύσεων στα δημόσια ταμεία.
-Συγκάλυψε την λίστα Λαγκάρντ τοποθετώντας στην εξεταστική βουλευτές που άμεσα ή έμμεσα συσχετίζοντο με πρόσωπα της λίστας! Φυγαδεύοντας φυσικά τον «διαχειριστή κεφαλαίων» Παπασταύρου, που σήμερα γνωρίζουμε τίνος τα κεφάλαια διαχειριζόταν.
-Συγκάλυψε το σκάνδαλο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων προσπαθώντας λυσσαλέα να επιτύχει απαλλαγή του επίορκου Γεωργίου, δολοφονώντας έτσι την ίδια την παράταξη!
Αυτήν την καταστροφή απέτρεψε με την στάση του ο Πάνος Καμμένος και τώρα είναι στο χέρι μας να τιμωρήσει τους παράφρονες εγκληματίες. Ας τα δούμε ένα προς ένα.




Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά «υποβρύχια που γέρνουν» αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.
Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα «Το Βημα» ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο «σοβαρό Βήμα».




20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά «μηνύματα» προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν «γραφικό» και «συνωμοσιολόγο». Ο ραγιάς όμως την ίδια στιγμή κλήθηκε να πληρώσει 7 δις ζημία του δημοσίου. Που έχουν ξεπεράσει τα 20 αφού εξοφλήθηκαν μέσω του μαύρου Swap Σημίτη – Deutsche Bank.
Ο Καμμένος θα μπορούσε να ειχε συνδιαλλαγεί, να ειχε φοβηθεί, να ειχε συνθλίβει από αυτή την επίθεση της συμμορίας των διεφθαρμένων. Δεν έκανε πίσω και μετά από 13 χρόνια δικαιώθηκε, με την αποκαλυψη του μετάλλου σκανδάλου.
Ολόκληρη η υπόθεση εδω: Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.
Τότε μάλιστα συνδικαλιστές ζητούσαν από τον Κώστα Καραμανλή να …διαγράψει τον Καμμένο! ΙΔΟΥ τι αποκαλύφθηκε λίγες εβδομάδες πριν: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μίζα από τους γερμανούς είχε πάρει ο συνδικαληστής που έβριζε τον Πάνο Καμμένο!













 

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Μετά τις αποκαλύψεις του Ολυμπία για την Παπανδρεϊκή συμμορία που κατέστρεψε ένα από τα πλέον ισχυρά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ευρώπη, ο Πάνος Καμμένος ξεκινά έναν τιτάνιο αγώνα απέναντι σε μια συμμορία που μοίραζε μαύρο χρήμα για να εξαγοράσει ή να εξοντώσει εμάς και αυτόν. Τρία χρόνια μετά, η δικαιοσύνη δικαιώνει τον Πάνο Καμμένο, αλλά 4 δις έχουν ήδη κανει φτερά, μαζί με τα CDS που χρησιμοποιήθηκαν ως πυροκροτητής για την ληστεία του μνημονίου. Όλο το ιστορικό εδώ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «ΑΝΔΡΙΚΟΥ» ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
Για την Siemens και τον Τσουκάτο που ειχε το θράσος να του κάνει και αγωγή για να τον απειλήσει: Απόφαση – σταθμός της δικαιοσύνης που δικαίωσε τον Πάνο Καμμένο και ανοίγει τον δρόμο για επιστροφή των επιχορηγήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Και φυσικά η συμμορία Σαμαρά συγκάλυψε την απόφαση της δικαιοσύνης για να σώσει τον Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ.




Για την ΕΛΣΤΑΤ δεν χρειάζονται λόγια. Εκατοντάδες παρεμβάσεις και σαφής δέσμευση του Πάνου Καμμένου ότι θα τους τελειώσει. Και προχθές η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι ο Γεωργίου θα παραπεμφθεί για όλα τα κακουργήματα. Πάνος Καμμένος: Στην φυλακή οι δόλιοι της ΕΛΣΤΑΤ και οι νταβατζήδες συνεργοί τους.

Εμείς λοιπόν δεν ξεχνάμε πως ο Καμμένος ηταν ο πρώτος που πίστεψε στις αποκαλύψεις μας και συγκρούστηκε για να ξεβρωμισει ο τόπος. Με βαρύ προσωπικό και οικογενειακό κόστος που ποτέ δεν αποκάλυψε.
Ένας άνθρωπος που τραγουδούσε τον Εθνικό ύμνο, σε κονάκι της Ίμβρου μαζί με τους παπουδες, εγκλωβισμένος από την ΜΙΤ, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Και είμαστε περήφανοι που βρέθηκε εστω και ένας, να συμπαραταχθεί στον αγώνα μας. Ένας, αλλά Έλληνας.
Και ποτέ ξανά δεν θα είναι μόνος του.
 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: