Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίρκο η ΝΔ – Κατεβαίνει υποψήφιος και ο Άδωνις

Τσίρκο η ΝΔ – Κατεβαίνει υποψήφιος και ο Άδωνις


Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ... ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη ΝΔ. Οι υποψηφιότητες δίνουν και παίρνουν από στελέχη που δεν έχουν καμία ελπίδα να σταθούν στο πολιτικό στερέωμα.
Ανάμεσα στους δεκάδες διεκδικητές της αρχηγίας, εμφανίζεται με δήλωσή του και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στην κυριολεξία τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, να θέτει υποψηφιότητα ένας τηλεμαϊντανός πωλητής βιβλίων και tablet.
«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε πριν από λίγα λεπτά ο κ. Γεωργιάδης, ενημερώνοντας του διαδικτυακούς του φίλους για τις βλέψεις του...
Και είναι απορίας άξιον αν όλοι αυτοί πιστεύουν ότι μπορούν να σταθούν στο πολιτικό στερέωμα και να διεκδικήσουν την πρωθυπουργία της Ελλάδας στο μέλλον;
Επιτέλους τα ιστορικά στελέχη της δεξιάς πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους, να βγουν μπροστά και να βάλουν φρένο σε όλους αυτούς τους τύπους που με τις υποψηφιότητές τους διακωμωδούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ιστορικής παράταξης.
Άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αξίες και τα ιδανικά της Νέας Δημοκρατίας να αναζητούν κάποια παραπάνω δεκαπεντάλεπτα ή μισάωρα δημοσιότητας για να διαφημίσουν τον εαυτό τους εις βάρος του κόμματος.
Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί με προεξάρχοντα τον Γεωργιάδη και την παρέα του προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στο κόμμα, όπως κακές υπηρεσίες προσέφεραν και στον τόπο.
Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν τη ΝΔ σε συρρίκνωση και απομακρύνουν τους ψηφοφόρους.
Στο Newsbomb.gr το είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Άδωνις, Βορίδης και Σαμαράς θα διαλύσουν τη Νέα Δημοκρατία.
Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Το σχέδιο της τριανδρίας της συμφοράς είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: