Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

O Laugh-αζανης είναι ο πεμπτοφαλαγγίτης Αντι-Τσιπρας και οχι Αντι-μνημονιακος

f17a0-01

του Αλεξάνδρου

Οι 99 από τις 100 λέξεις των προεκλογικών ομιλιών του Λαφαζάνη είναι αισχρές και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, το στόμα του στάζει χολή για την πρώην κυβέρνηση. Όμως, επιχειρήματα για την επόμενη μέρα δεν ακούμε απο τον κ. Λαφαζάνη, για το περιβόητο σχέδιο που νομίζει ότι έχει, άχνα δεν βγάζει. Ποιο είναι το πρόγραμμά σου, Λαφαζάνη;

Περιμένεις να σου στείλει οδηγίες ο Σόιμπλε;

Δεν ακούω ούτε κιχ από σένα για τα κόμματα του μαύρου μετώπου της διαπλοκής ,για το σάπιο σύστημα και τη διαφθορά και τα δήθεν επαναστατικά που έλεγες στο παρελθόν….

Φαίνεται, κ. Λαφαζάνη ξεχνάς πολύ εύκολα….Άλλαξες ρότα…Συνέχισε να πατρονάρεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ με τη στάση που κρατάς. Τουμπεκί κάνεις, πλέον, για τα κόμματα αυτά και τα σκάνδαλά τους, για τα κόμματα αυτά που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια και έφεραν τη καταστροφή.

Έχασε την μιλιά σου, ξαφνικά? Ε, βέβαια, τι να πεις;

Τώρα, σε βολεύουν και σε εξυπηρετούν για να τελειώσεις την δουλειά που σε έβαλαν να κάνεις. Έγινες δεκανίκι του Βαγγέλα, της Φώφης και του Ποτάμη για να συνεχίσεις το έργο που δεν ολοκλήρωσαν αυτοί (ξέρεις εσυ, σχέδιο Σόιμπλε για Grexit, τα λόγια του Κουκουλόπουλου το 2010 και τα όσα είχαν προσυμφωνήσει ότι θα γίνουν το 2015, αλλά δεν τους έκατσε). Αποκαλύφθηκες, Λαφαζάνη….

Νομίζεις ότι κρατάς τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα (εδώ γελάμε), πουλώντας φούμαρα και παίζοντας το παιχνίδι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ… Έχεις καταντήσει σαν τα μούτρα τους…Κράτα, λοιπόν, μόνος σου τη σημαία αυτή, εσύ που προσπαθείς να καπελώσεις το αντιμνημόνιο, ξεφτιλίζοντας το…Ευτυχώς, οι καθαροί και αυθεντικοί αντιμνημονιακοί, δεν θα σε ακολουθήσουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια: