Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ»

ΜΑΥΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ…

ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΕΞΗ  ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ…

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΟΝΙΩΝ ΣΑΣ…

TA_NEA


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

14 ΔΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ

80 ΔΙΣ ΦΕΣΙ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015!

Αυτά είναι τα αφηγήματα των νταβατζήδων για να κρύψουν την αλήθεια της παγίδας θανάτου που είχαν στήσει στην Ελλάδα Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος.

Το σχέδιο που ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ με τον Τσίπρα να φεύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το

σύστημα. Το περιβόητο Grexit που θα απέφερε την επόμενη μέρα πάνω από 200 δις καταθέσεων στην Γερμανία που σταδιακά θα μάζευε κάθε ευρώ από τις τράπεζες του νότου και όχι μόνο. Αφού θα ήταν ο «ασφαλές λιμάνι». Παράλληλα, με το Grexit θα εξαφανιζόντουσαν οι καταθέσεις των Ελλήνων, που τόσο επιθυμούσαν οι ελληνόφωνοι τραπεζίτες – συνεργοί του Σόιμπλε όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντράγκι.

Οι νταβατζήδες βέβαια εξαπολύουν τα ψεύδη εκμεταλλευόμενοι ότι ο μέσος Έλληνας οπωσδήποτε δεν έχει διαβάσει ούτε το μνημόνιο, ούτε τις αξιολογήσεις. Εδώ δεν τα γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να τα αποδομήσουν.και κάθονται σαν χάνοι στα τηλεπαράθυρα.

Δείτε το χρηματοδοτικό κενό που συνυπέγραψαν Σαμαράς – Βενιζέλος για το 2015. Οι νταβατζήδες βεβαίως δεν το πήραν είδηση:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ 2015 ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Προσθέστε και το περιβόητο «mail Χαρδούβελη» που βεβαίως αναφερόταν στην αξιολόγηση του 2014 (!!) και όχι του 2015 όπως ψευδώς λέγεται. Υπάρχει όμως και το ακόμα πιο εξωφρενικό, αφού για το 2015 οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν αποδεχθεί «αδιευκρίνιστα (!!!) μέτρα» ύψους 11 δις Ευρώ! Ποιό πεντάμηνο και 8 δις;

Αυτά που δεν λένε οι παπαγάλοι…11 δισ. ευρώ ήταν τα μέτρα που είχαν υπογράψει οι Σαμαροβενιζέλοι..

Και εδώ έρχεται το σχέδιο χρεοκοπίας που είχε ετοιμάσει η συμμορία Παπανδρέου με το χρηματοδοτικό φέσι 80 δις (!!!) που πέταξε για το 2015. Δείτε την ομολογία Παπακωνσταντίνου:


Και το σχέδιο το είχε αποκαλύψει ο Κουκουλόπουλος ο οποίος λίγες ημέρες μετά έγινε υπουργός. Μαζί με τον Βενιζέλο που πήρε το υπουργείο οικονομικών.


 netakias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: