Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχώρηση Τσίπρα από την σύνοδο στον ΟΗΕ – ράπισμα για την μεθόδευση με τα Σκόπια!



 

 

 

 

 

 

 




ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΞΕΥΤΙΛΟΠΡΑΣΙΝΟΔΕΞΙΟΦΙΛΕΛΕ ΤΟΜΑΡΙΑ
 

Πιστός ο Πρωθυπουργός στην εθνική γραμμή που πρόσφατα εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Θεσσαλονικη από τον Προκόπη Παυλόπουλο και βέβαια τον Πάνο Καμμένο.
Αυτό ως απάντηση στα σκύβαλα των Ιμίων, τους μειοδότες που έχουν το θράσος να σχολιάζουν τα… Αγγλικά του πρωθυπουργού, ενώ τα δικά τους ήταν άπταιστα για να οργανώνουν μειοδοσίες και διακίνηση μίζας από το πλιάτσικο στην πατρίδα!
Ο Έλληνας πρωθυπουργός λοιπόν, μόλις ενημερώθηκε για την προβοκάτσια που ετοιμαζόταν στην συνάντηση κατά του εξτρεμισμού, στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ όπου τα Σκόπια θα συμμετείχαν με την καλλιτεχνική τους ονομασία, ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν θα παρευρεθεί εκφράζοντας την αποδοκιμασία της Ελληνικής πλευράς. Παράλληλα ο πρεσβης μας στην Ουάσιγκτον, κύριος Χρήστος Παναγόπουλος μετέφερε ευθέως την αποδοκιμασία της Ελλάδας σε αυτή την μεθόδευση.
Να λοιπόν που η παρούσα κυβέρνηση, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ διδάσκει αξιοπρέπεια παρά τις δύσκολες συνθήκες και την όποια «υποστήριξη» έδωσαν οι ΗΠΑ, στο πρόσφατο παρελθόν.
Και θα συνεχίσουν έτσι, όσο και αν οι διάφοροι Πάγκαλοι που υπέγραφαν συμβάσεις με Λιακουνάκους υβρίζουν χυδαία από τις συχνότητες των ψυχάρηδων. ´Ερχεται η ώρα του λογαριασμού για όλους.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: