Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ στον ΔΟΛ για την επερχόμενη εξόντωση της διαπλοκής από την κυβέρνηση Τσίπρα

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη

“ 
Τι "βλεπουν" Καρακούσης και Ψυχάρης ”
Στην ουρά των όσων έγιναν στη συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ την Πέμπτη... Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η γενικότερη τοποθέτηση του διευθυντή του «ΒΗΜΑτος» Αντώνη Καρακούση για τα τεκταινόμενα στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, προκύπτει ότι οι μηντιάρχες έχουν αποκομίσει την εντύπωση ότι πολύ σύντομα τα λεγόμενα συστημικά ΜΜΕ θα δεχτούν ισχυρές πιέσεις από τη νέα κυβέρνηση μέσω του νόμου για τα ΜΜΕ που είναι στα σκαριά!

Υπάρχει η εκτίμηση ότι το Μαξίμου δεν επιθυμεί να έρθει σε κάποιου είδους συνεννόηση με τα υπάρχοντα ΜΜΕ, ώστε να διορθωθούν οι όποιες στρεβλώσεις και να γίνουν όπου χρειάζονται οι απαραίτητες κινήσεις εξυγίανσης… Αλλά θα επιχειρήσουν – σύμφωνα με το στέλεχος του ΔΟΛ, να αλλάξουν το χάρτη «εξαφανίζοντας» τα περισσότερα ή ακόμη και όλα τα μεγάλα.. «μαγαζιά». Για να πάρουν τη θέση τους νέα φιλικά προς τη νέα κυβέρνηση ΜΜΕ!

Βέβαια το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στο ραδιοτηλεοπτικό χάρτη, αφού υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τις τηλεοπτικές άδειες που θα προκηρυχθούν.

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr - Σχόλιο Periodista: Τρέμουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και σπεκουλάρουν ότι η κυβέρνηση θέλει να αντικαταστήσει τα... παλαιά τζάκια της διαπλοκής, δήθεν με νέα. Θα τους περάσει.
Δημοσίευση σχολίου