Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίστε αυτούς που επί 40 χρόνια μας διέλυσαν..για να μας αποτελειώσουν!

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ» ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΟ… ΘΑΝΑΤΟ
Είναι η τελευταία μας ευκαιρία… Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είτε μας πονάει, είτε όχι…
Αν αυτός ο τόπος μπορεί και πρέπει να κάνει restart, αν ως λαός μπορούμε και πρέπει να ορθώσουμε ξανά ανάστημα και να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, ξέρουμε καλά…
Ξέρουμε καλά, διάολε, πως δεν είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε το μέλλον των παιδιών μας, στον Βαγγέλα, τον Μεϊμαράκη.
Ξέρουμε καλά, ρε πατριώτες, πως δεν μπορεί να είμαστε τόσο αδαείς, για να τους δώσουμε έτσι απλά, τόσο εύκολα, άφεση αμαρτιών για την καταστροφή που μας προκάλεσαν.
Ζήσαμε άπαντες στο πετσί μας, εκτός από τη δική τους κάστα, τους εκλεκτούς και φίλους τους, τους επιχειρηματίες της διαπλοκής, τους καναλάρχες της διαφθοράς, τους νταβατζήδες εν γένει, τι εστί διακυβέρνηση της χώρας από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Τώρα θέλουν – και το κακό είναι πως το πιστεύουν κιόλας – να επιστρέψουν (λένε) στην εξουσία, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη για να μας αποτελειώσουν (αυτό, φυσικά, δεν το λένε).
Για να διώξουν από το δημόσιο, όσους απέμειναν (και εκείνους τους λίγους που επανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ), αποκαθιστώντας τις κοινωνικές αδικίες του παρελθόντος.
Για να εκχωρήσουν όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας και τη δημόσια περιουσία στο ταμείο του Σόιμπλε, στο Λουξεμβούργο, αφού φάνηκε πως τους… χάλασε η συμφωνία που έκανε ο Τσίπρας για να έχει η Ελλάδα τον έλεγχο στο νέο ταμείο που θα συσταθεί.
Για να πετσοκόψουν μισθούς και συντάξεις, για να διαλύσουν την εθνική μας άμυνα, αφήνοντας τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο…
Για να φέρουν μέσα στην πατρίδα μας τα αμφίβολης ποιότητας γενόσημα που λανσάρει η ισραηλινή TEVA σε όλο τον πλανήτη, αφού – ας μην κρυβόμαστε – το βρόμικο σχέδιο του ΔΝΤ δεν έχει άλλο στόχο, σε απόλυτο συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την πατρίδα μας, να ρίξει το όριο ζωής στη χώρα κάτω από τα 70 χρόνια.
Καταλαβαίνετε τι θέλουν να μας βάλουν να κάνουμε; Θα ξυπνήσουμε ποτέ;
Να δουλεύουμε ως τα 65, να κάνουμε 2-3 χρόνια για να βγει η σύνταξη και στα 70 να αποχαιρετούμε τον μάταιο αυτό κόσμο… Και κάπως έτσι, το ελληνικό κράτος, που αν επιστρέψουμε σε διακυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΟΚ θα μετατραπεί σε… γερμανικό προτεκτοράτο σε ελάχιστα χρόνια, θα αποφεύγει την καταβολή των συντάξεων, αφού οι φωστήρες του ΔΝΤ και της Μέρκελ, που συμβούλευαν τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, τίποτα άλλο δεν ήξεραν να κάνουν, πέραν του να σπρώχνουν όλο το βάρος για την αποπληρωμή ενός επαχθέστατου και μη βιώσιμου χρέους, στον ελληνικό λαό.
Στα λαϊκά στρώματα και όχι στους έχοντες και κατέχοντες αυτού του τόπου, που ακόμα και σήμερα – καθώς και ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους ακούμπησε καθόλου στο εξάμηνο της διακυβέρνησής του – μας χτυπούν στην πλάτη και μας λένε… «πλήρωνε κορόιδο».
Και εμείς πληρώνουμε… Πληρώνουμε, διότι μας λένε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όμως, επιλογή υπάρχει…
Είναι μπροστά μας και πρέπει να την επιβάλλουμε ως Έλληνες.
Να την επιβάλλουμε, αρχικά, τελειώνοντας (οριστικά) με τους «βρυκόλακες» που επί 40 χρόνια ρουφούν καθημερινά το αίμα μας.
Να την επιβάλλουμε μαυρίζοντας τα κόμματα που δεν μας λένε τι στο διάολο έχουν απογίνει τόσα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκαν για τα εσωκομματικά τους ταμεία και όχι μόνο, διαλύοντας τα αποθεματικά της Αγροτικής Τράπεζας και φεσώνοντας και αρκετές ακόμα, τις οποίες εμείς πληρώνουμε καθημερινά, μέσα από τις διαδικασίες της ανακεφαλαιοποίησης.
Να τελειώσουμε, λοιπόν με αυτούς. Με τον Μεϊμαράκη, με την Γεννηματά και με τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Και να δώσουμε, ακόμη μια ευκαιρία. Μια τελευταία ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, γιατί και οι δύο γνωρίζουν καλά, μετά την παρθενική τους παρουσία στην εξουσία, πως άλλη δεν θα υπάρξει αν και αυτή τη φορά:
– Αγνοήσουν τη λαϊκή επιταγή για τη διαμόρφωση συνθηκών πραγματικής ανάκαμψης και υλοποίησης σχεδίου εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, μετά το τέλος του τριετούς προγράμματος που υποχρεώθηκαν, ακριβώς επειδή πήγαν στη διαπραγμάτευση να υπογράψουν, χωρίς εθνικό σχέδιο.
– Δεν εξασφαλίσουν για τους συμπατριώτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, ουσιαστική ενίσχυση, ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα επιβίωσης. Ας αφήσουν στην άκρη τις… προτεραιότητες για τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και ας ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου και τα ελληνόπουλα που και φέτος θα συνεχίσουν να λιποθυμούν στα σχολεία μας, επειδή δεν έχουν να φάνε.
– Δεν διασφαλίσουν την ακύρωση -μέσω της εφαρμογής ισοδύναμων, που όμως θα κληθούν να πληρώσουν οι επιχειρηματίες της διαπλοκής – των μέτρων του τρίτου μνημονίου που στοχεύουν σε περαιτέρω μειώσεις συντάξεων.
– Δεν εκπονήσουν ένα ελληνικό σχέδιο για τα φορολογικά έσοδα που θα επιτρέψει, πρώτα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να επιβιώσουν και εν συνεχεία στους ξένους επενδυτές να επενδύσουν στην πατρίδα μας. Από ένα κόμμα αριστερό και ένα πατριωτικό, αυτό που περιμένουμε είναι να υποστηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, αυτούς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ακόμα και εν καιρώ κρίσης και όχι να κάνουν… πλάτες στις ξένες πολυεθνικές που απλώς μαζεύουν τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα διώχνουν, την επομένη, στο εξωτερικό.
Γνωρίζουν καλά και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος πως δεν θα υπάρξει τρίτη φορά…
Γι’ αυτό και επιβάλλεται, αυτή τη δεύτερη φορά, να προχωρήσουν άμεσα:
– Στην προστασία της πρώτης κατοικίας για όλους τους Έλληνες πολίτες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εκπλήρωση των δανειακών τους υποχρεώσεων, λόγω της υποταγής της χώρας μας στα μνημόνια και την απώλεια των εισοδημάτων τους.
– Στην πλήρη αναδιάρθρωση του δημοσίου συστήματος Yγείας, διαγράφοντας την εφιαλτική εμπειρία και τις… ιδέες Λοβέρδου, Γεωργιάδη και Βορίδη, ώστε να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες τις παροχές που τους αξίζουν και τις οποίες έχουν χρυσοπληρώσει μέσω των ασφαλιστικών εισφορών τους.
– Στην υλοποίηση της ψήφισης του νόμου για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες, χωρίς καμία έκπτωση και καμία υποχώρηση, αφού το σύστημα της διαπλοκής και οι νταβατζήδες έχουν ήδη βάλει… αφρούς και επιχειρούν με όλα τα μέσα να αποτρέψουν την επιστροφή του Τσίπρα στο Μαξίμου και του Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού ο τελευταίος κρατά πολλούς στο χέρι, λόγω των φακέλων των εξοπλιστικών που περιήλθαν στην κατοχή του.
Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουν Τσίπρας και Καμμένος, την επομένη της επιστροφής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, εφόσον αυτή είναι η επιλογή του ελληνικού λαού, το βράδυ της Κυριακής.
Άλλωστε, πέρα από αυτά που θέλουν να μας πασάρουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, σε συνεργασία με τις εταιρείες των δημοσκόπων που έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια να μας πείσουν ότι οι Έλληνες τρελάθηκαν και θέλουν να δουν τον Άδωνι ξανά υπουργό, για να ζητά από την τρόικα να μην του κλέβει τη δόξα των απολύσεων, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ξεπερνά τις 4 μονάδες.
Αλλά και το ποσοστό των ΑΝΕΛ ξεπερνά αρκετά το 3% που είναι και το όριο της εισόδου τους και στη νέα Βουλή.
Για μια ακόμη φορά, οι δημοσκόποι, οι καναλάρχες και οι εκδότες της διαπλοκής θα ηττηθούν.
Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στα τσακίδια, μαζί με το κατεστημένο του παλαιοκομματισμού που δεν λέει να το πάρει απόφαση πως αποτελεί οριστικά παρελθόν.
Τούτο, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα έχουν… λευκή επιταγή για να μην υλοποιήσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί.
Το Newsbomb.gr, άλλωστε, έχει αποδείξει με την απόλυτα πετυχημένη διαδρομή του, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, πως δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Όποιος επιχειρήσει να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να μην εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, όποιος τολμήσει να μας ταπεινώσει ως Έλληνες, θα μας βρίσκει μονίμως μπροστά του. Και φυσικά, απέναντί του…
Ψηφίστε, λοιπόν, κατά συνείδηση, ψηφίστε γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο μυαλό σας και προσπαθήστε να δείτε μπροστά, στο μέλλον, ποιο μπορεί να είναι το μέλλον για τα παιδιά σας.
Ποιοι μπορεί, με βάση την πολιτική τους διαδρομή και τα… πεπραγμένα τους στο πολιτικό σύστημα, να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της ανάσυρσης της Ελλάδας, από τα ερείπια που άφησαν πίσω τους, μετά από 40 χρόνια στην εξουσία, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Ψηφίστε ως γονείς…
Ψηφίστε ως Έλληνες…
Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: