Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στέλεχος της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ προαναγγέλλει την αυριανή ήττα (MHNYMA)


Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

“ Ηττοπάθεια στο επιτελείο του Ευάγγελου Μεϊμάράκη ”

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι δημοσκόποι και η διαπλοκή, ώστε να δείξουν ότι δήθεν το βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί ένα εκλογικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία, στο κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι κυρίαρχη η ηττοπάθεια σε ότι έχει να κάνει με το επερχόμενο εκλογικό αποτέλεσμα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε όσοι συμμετέχουν στην χάραξη και στην υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχονται πριν καν ανοίξουν οι κάλπες ότι το βράδυ των εκλογών, μεγάλος νικητής θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Αποκαλυπτικό είναι το μήνυμα που στέλνει το παραδοσιακό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συμμετέχει στον στενό πυρήνα του επικοινωνιακού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας, με αποδέκτες τους φίλους και "συναγωνιστές" του, Εδουάρδος Καρρερ, ο οποίος επίσης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vetical Solutions. 

Στο μήνυμά του, το περιεχόμενο του οποίου έχει έρθει στην κατοχή μας, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχεται ότι η Νέα Δημοκρατία θα χάσει στις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη και αναλύει τους λόγους. 

Αφού υποστηρίζει ότι "Ναι η προσπάθεια του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του επιτελείου του ήταν εξαιρετική, ναι καλύφθηκε τεράστιο άνοιγμα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ", παραδέχεται ότι "τα παραπάνω δεν υπήρξαν επαρκή για να περάσει η Νέα Δημοκρατία μπροστά ως πρώτο κόμμα".

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει στο μήνυμά του ότι για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα συνομίλησε με εννέα δημοσκόπους, αλλά και με κορυφαίους παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου. 

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εμφανίζει ως αιτιολογικό πλαίσιο την απόλυτη υπεροχή του Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και την κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό σκηνικό

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο Εδουάρδος Καρρέρ στο μήνυμά του: 

"H XAMHΛH EΠIPPOH (της ΝΔ) ΣTH NEOΛAIA, H ΣYNAIΣΘHMATIKH ΨHΦOΣ TΩN ΓYNAIKΩN ΣE HΛIKIEΣ MEXPI KAI TA 44, H APNHΣH TOY EΛΛHNA NA ΔEXΘEI OTI ΨHΦIΣE ΛAΘOΣ ΠPO OKTAMHNOY, H YΠEPOXH TOY ΣYPIZA ΣTA social media, H EIKONA KAI TO brand name TOY TΣIΠPA ΠOY ΠOYΛAEI KAI ΘEΩPEITAI AΠO ΠOΛΛOYΣ O ΠAΛEΨAΣ ΣYNΔIKOΣ ΠTΩXEYΣHΣ ME AΛΛOYΣ NA EXOYN ΠTΩXEYΣEI TH XΩPA, ΘA TOY ΔΩΣOYN TH BEBAIH KAI KAΘOPIΣTIKH, ΠPΩTIA ΣTIΣ EKΛOΓEΣ THΣ KYPIAKHΣ".

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, σε υστερόγραφο του υποστηρίζει και το αυτονόητο: 
AΠO OTAN ΞEKINHΣAN OI ΔHMOΣKOΠHΣEIΣ ΣTHN ΠATPIΔA MAΣ MEXPI ΣHMEPA ΠOTE KOMMA ΠOY ΠPOHΓEITO ΣTHN ΠAPAΣTAΣH NIKHΣ ΔEN EXAΣE EKΛOΓEΣ.

Και ποιος προηγείται στην παράσταση νίκη; Μα ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά. 
Καταλαβαίνει πλέον ο κάθε ένας τον πανικό που κυριαρχεί στη Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνει και ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον κυρίαρχο ελληνικό λαό θα είναι οι μεγάλοι νικητές των εκλογών της 20ης του Σεπτέμβρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: