Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών. Καμμένος ή οι μπαλαντέρ της διαπλοκής.



 



 

Για άλλη μία φορά ο βρωμερός ρόλος των δημοσκόπων αποκαλύπτεται. Το δήθεν «ντέρμπι» σκάει σαν φούσκα και η μπόχα που αναβλύζει δεν είναι άλλη από την σήψη του πολιτικοοικονομικού συστήματος της διαπλοκής που παίζει το τελευταίο του χαρτί για να γλιτώσει την τιμωρία.
«Ντέρμπι και θρίλερ για την πρώτη θέση», όταν γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με διαφορά.
«ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εγγυητές της σταθερότητας», της ατιμωρησίας των απατεώνων δηλαδή. Αμετανόητοι, με την Φώφη να μην άκουσε τίποτα για τα 200 εκατομμύρια που εκλάπησαν από τα ταμεία και τον Θεοδωράκη να έχει μαζέψει ακόμα και τους υπερασπιστές του απατεώνα Παπακωνσταντίνου.
«Χρυσή Αυγή που την πολεμά το σύστημα.» Τόσο την πολεμά που το σύστημα δεν έβγαλε άχνα για την εμπλοκή της στο εμπόριο της τούρκικης ηρωΐνης, αφού αυτό θα την εξαφάνιζε εκλογικά.
«Λαφαζάνηδες οι αντιμνημονιακοί» που έκαναν το ντεμπούτο τους στα μέσα που εμπλέκονται στο πρεζεμπόριο της τούρκικης ηρωΐνης και – ω τι σύμπτωση – πολεμούν λυσσαλέα τον Καμμένο. Κουβέντα για την αναγνώριση της «τουρκικής και μακεδονικής» μειονότητας από τους εκλεκτούς της τούρκικης πρέζας. Άλλωστε τα τουρκικα ναρκοδολάρια πρώτα ρέουν και έπειτα έρχεται το εντολόχαρτο. Και βέβαια, η κόκκινη προβιά πίστευε ειλικρινά ότι θα έκανε πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη. Ενώ ταυτόχρονα έρχεται και δεύτερη δικογραφία, αυτή τον Sonac, για τον Μεϊμαράκη, που η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είδε.
Ναι, βέβαια, οι Βαλαβάνηδες με τα τσουβάλια και την συγκάλυψη της λίστας ήταν όντως επιλογές του Τσίπρα. Η μούργα που είχε κληρονομήσει από τον Αλαβάνο και ο παμπόνηρος Βαρουφάκης που λίγο έλειψε να ολοκληρώσει το δόλιο σχέδιο Παπανδρέου.
Και το παζλ συμπληρώνεται από τον άθλιο γερμανοτσολιά Λεβέντη, την «κωμική χρυσή αυγή» αφού η «σοβαρή χρυσή αυγή» του Ποταμιού δεν έφτασε.
Το δίλημμα λοιπόν των εκλογών είναι απλό. Είτε θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη υποκλινόμενοι στην Οργουελική προπαγάνδα νταβατζήδων και δημοσκόπων, επιτρέποντας στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ να μπουν από την πίσω πόρτα,
ΕΙΤΕ θα τους τελειώσουμε δίνοντας την δύναμη στον Πάνο Καμμένο να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε με την βοήθεια του πανάξιου λειτουργού της δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλου, την πανάξια πρόεδρο και υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου για να ξεβρωμισει ο τόπος.
Εάν δεν κλείσουμε τις κερκόπορτες της διαπλοκής, σε δέκα χρόνια πάλι θα συζητάμε για «νέο μνημόνιο» επειδή αντί να πιστέψουμε τον Καμμένο που φώναζε για τα 20 δις των υποβρυχίων, τα 4 δις του ΤΤ, την ανυπολόγιστη ζημιά από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ κλπ, εμείς πιστέψαμε τους νταβατζηδες που έπαιρναν μερτικό από την ληστεία της πατρίδας.
Στα παιδιά μας όμως τι θα λέμε; Ότι γεννήθηκαν δούλοι επειδή εμείς βλέπαμε Mega;
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: