Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν θα μπει στο τέλος στη Βουλή η ΛΑΕ εκτιμούν οι δημοσκόποι

Λαϊκή Ενότητα

Λαϊκή Ενότητα
“ Χάνει στον δρόμο για τις εκλογές η Λαϊκή Ενότητα ”

Την πεποίθηση ότι η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν θα μπει τελικά στη Βουλή εκφράζουν οι δημοσκόποι, μελετώντας τα στοιχεία των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων.

Όπως λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις, η δυναμική που είχε αναπτύξει το κόμμα Λαφαζάνη σε πρώτη φάση - όπως είχε αποτυπωθεί σε δημοσκοπικές έρευνες - δεν αποτυπώνεται πλέον με αποτέλεσμα το κόμμα που έχει ως πρόγραμμα τη δραχμή να αποδυναμώνεται. 

Οι δημοσκόποι αποδίδουν την πτώση, η οποία αν... κάποιοι δεν βάλουν το χεράκι τους θα αποτυπωθεί στις επόμενες έρευνες που θα δουν το φως της δημοσιότητας μέχρι τη διενέργεια των εκλογών, στην έλλειψη προγράμματος από την πλευρά της Λαϊκής Ενότητας, στην έλλειψη σαφούς σχεδίου εξόδου από την κρίση, ενώ όπως λένε από ένα μεγάλο τμήμα των αριστερών ψηφοφόρων, η στάση τους να μην στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα ερμηνεύεται ως αποστασία και προδοσία που διευκολύνει τη Νέα Δημοκρατία και το χρεοκοπημένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Μάλιστα αναφέρονται και στην αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εκτιμούν επίσης ότι οι διαρροές που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά του θα κατευθυνθούν τελικά στο ΚΚΕ.

Μάλλον ο κόσμος τρόμαξε με όσα άκουσε, αλλά κυρίως ο προοδευτικός κόσμος και οι δημοκράτες πολίτες δεν συγχωρούν εκείνους που συνειδητά ή όχι συμμετέχουν στο σχέδιο της διαπλοκής για την παλινόρθωση της πιο Μαύρης Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: