Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Διαμαντοπούλου, Μιλένα, Πάγκαλος με τη ΝΔ!!!! Άρχισαν τα προεκλογικά δώρα στον ΣΥΡΙΖΑ;Αποτέλεσμα εικόνας για Διαμαντοπούλου, Μιλένα, Πάγκαλος με τη ΝΔ!!!!
Τα έχουν χαμένα και στη Συγγρού και στη Ρηγίλλης. Σκέφτονται να βάλουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ την Άννα Διαμαντοπούλου και την Μιλένα Αποστολάκη, ενώ πανηγυρίζουν με την στήριξη που παρέχει ο... Θόδωρος; Πάγκαλος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με την Μ. Αποστολάκη προκειμένου να ενταχθεί στις λίστες της ΝΔ. Και με την Α. Διαμαντοπούλου έχει υπάρξει προσέγγιση, αλλά η ίδια “είναι δύσκολη” να πει το “ναι”.
Και την ίδια ώρα ο Θ. Πάγκαλος πίνει νερό στο όνομα του Β. Μεϊμαράκη: “μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα ή δεν μπορούμε; Βρες μου άλλον καλύτερο από τον Μεϊμαράκη… Θέλουν να γυρίσουν τη χώρα πίσω, γιατί είναι θανατολάτρες, είναι άνθρωποι του παρελθόντος, είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από ιδεοληψίες, είναι φοβερά επικίνδυνοι. Αυτή η μορφή πολιτεύματος που ζούμε, είναι μία μορφή δικτατορίας ενός συστήματος των δημοσίων υπαλλήλων, επί του συνόλου του λαού, αυτό είναι το καθεστώς που έχουμε”.

Άρχισαν τα προεκλογικά δώρα στον ΣΥΡΙΖΑ;

AvantiPopoloGR
Δημοσίευση σχολίου