Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

33 μ.Χ. … τα ελληνικά ΜΜΕ στη μνημονιακή Ιερουσαλήμ



*** ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΚΑΙ: Σοκάρει το μέγεθός των  αναπηρικών συντάξεων που πληρώνει το κράτος σε «μαιμού» τυφλούς και ανάπηρους. Έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται και θαύμα από κάποιον προφήτη, τον Ιησού....

ESPRESSO: Όργια σε γάμο στην Κανά – ο γαμπρός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο. «Έγινε το νερό κρασί και ξέφυγαν τα πράγματα», δηλώνει μάρτυρας.

*** ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

MEGA: Η αναρχική ομάδα «Διέβη το Ρουβίκωνα» με αρχηγό τον γνωστό ψευδοπροφήτη Ιησού, έδιωξαν με τη βία πετυχημένους επιχειρηματίες και τραπεζίτες από το Ναό του Σολομώντα, προκαλώντας ανυπολόγιστη καταστροφή εν μέσω τουριστικής περιόδου. Καταδικάζει ο εμπορικός σύλλογος της Ιερουσαλήμ.

Συγκλητικός Θάνους Τζημέριους: «Ο θίασος των κλόουν του Ιησού, τραγουδούσε  το Τροπάριο της Κασσιανής με υψωμένη γροθιά. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ. ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ. Να ιδιωτικοποιηθεί άμεσα ο ναός. Να μην κάνει τα ίδια λάθη με τους προηγούμενους ο Κούλιος Μητσοτάκιους.»

*** ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

STAR: Ταβερνιάρης στην Ιερουσαλήμ, δεν έκοψε απόδειξη στο λουκούλειο γεύμα του «επαναστάτη» Ιησού και των ακολούθων του!

*** Μ. ΠΕΜΠΤΗ

ΑΝΤ1: Η ψήφος τιμωρίας στον Βαραββά μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για τους πιστούς. Η ανατροπή που ευαγγελίζεται ο Ιησούς θα οδηγήσει σε παρατεταμένη αστάθεια. Η χαλαρή ψήφος θα οδηγήσει σε ασφυξία την οικονομία.

ΣΚΑΙ: #NAI_STON_VARAVA #Menoume_Romaiki_aftokratoria

«Βάστα γερά Πιλάτε», «Μην κάνεις πίσω Τιβέριε», «Πάτα τους το λαρύγγι Καιάφα», «Η Pax Romana είναι ευλογία για τον τόπο», «Τι φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες της χώρας είναι υπέρ της σταύρωσης»

*** ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Ιησού στο μνήμα λίγες μόνο ώρες μετά τη σταύρωση.

Αποκλειστικές δηλώσεις του Πέτρου του Ψαρά, «Ούτε καν τον γνώριζα τον Κύριο. Μας παρέσυρε με ψέματα και υποσχέσεις ότι θα σκίσει σε μια νύχτα τα μνήματα και θα απελευθερωθούν οι νεκροί»!

*** ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΟ ΒΗΜΑ: Κορυφαίοι φιλόσοφοι και ιστορικοί προειδοποιούν: «Ανάσταση = Έξοδος από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία»

*** ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ

ΤΑ ΝΕΑ: Η γάτα Γολγοθά ήταν εκεί και αποδομεί ένα-ένα τα επιχειρήματα για την Ανάσταση του Ιησού. Οι εξυπνάδες πληρώνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: