Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!
Εδώ και δύο μήνες έχουμε αποκαλύψει το βρώμικο σχέδιο του «μαύρου μετώπου» για την δημιουργία κλίματος ανωμαλίας με την εμπλοκή πολιτικών παραγόντων και διεφθαρμένης οικονομικής ελίτ που για πρώτη φορά βρίσκεται στο στόχαστρο. Είχαμε τονίσει ότι βασικοί άξονες θα ήταν η ενεργοποίηση πυρήνων προβοκάτσιας μέσω ΜΚΟ στους καταυλισμούς προσφύγων, η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της δικαιοσύνης ώστε να εκβιάσουν την αναστολή των ερευνών στα οικονομικά σκάνδαλα και το εθνικό σαμποτάζ αναφορικά με την οικονομία.
Οι αποκαλύψεις των συνομιλιών στελεχών του ΔΝΤ που φέρονται να οργάνωναν οικονομικό στραγγαλισμό που θα οδηγούσε στην χρεοκοπία, δείχνουν τον «μαέστρο» του εγχειρήματος! Είναι ο ίδιος που οργάνωσε την πτώση Καραμανλή για να οδηγηθεί η Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ!
Είναι οι ίδιες ΜΚΟ που οργάνωναν το κλίμα ανωμαλίας στους δρόμους της Αθήνας με παγκόσμια κάλυψη.
Είναι οι νεοφασίστες, από τον ΣΚΑΪ μέχρι τις Ντόρες που καλούσαν τον Παυλόπουλο να βγάλει τον στρατό στους δρόμους, απέναντι σε 16χρονα παιδιά, για να υπάρξει και ο δεύτερος νεκρός.
Ειναι τα ίδια κανάλια που έστηναν τα βίντεο με την δολοφονία Γρηγορόπουλου και τώρα στήνουν ανταρσίες στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.
Είναι οι Θεοδωράκηδες που συκοφαντούν αναίσχυντα την Ελλάδα για να κρύψουν την δράση των ΜΚΟ! Αυτοί που παρέα με τους Σαμαράδες και Βενιζέλους τορπίλισαν με νύχια και με δόντια την συμφωνία του 2015 για να οδηγήσουν παλι την Ελλάδα στο φάσμα της χρεοκοπίας!

Ειναι οι συνεργοί των διεφθαρμένων, των «διαχειριστών κεφαλαίων» της Ελβετίας, του Σάφα, των συνεταίρων του Βγενόπουλου, των συκοφαντών της Προέδρου του Αρείου Πάγου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που με αποφασιστικότητα ανοίγουν τα μπουντρούμια της διαπλοκής!
Οι Μητσοτάκηδες, οι Βενιζέλοι και οι Σταύρακες που πάλεψαν για την μη εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, γνωρίζοντας οτι ηταν ο μονος που μπορούσε να αποδομήσει νομικά την παρουσία του ΔΝΤ σε Ευρωπαϊκό έδαφος.
Σήμερα όλοι τους αποκαλύπτονται:
Ο Θεοδωράκης συγκαλύπτει τις βρώμικες ΜΚΟ.
Ο Μητσοτάκης και το MEGA υπερασπίζονται το… ΔΝΤ (!!!) έναντι της κολοσσιαίας αποκάλυψης!
Ο Βενιζέλος αναλαμβάνει τον βρώμικο ρόλο τρομοκρατίας των έντιμων της δικαιοσύνης.
…και η Γεννηματά συμβάλλει συζητώντας με Θεοδωράκηδες υπό το άγρυπνο βλέμμα των Ψυχάρηδων πιστεύοντας ότι έτσι θα διασωθεί πολιτικά.
Είναι εθνική υποχρέωση της κυβέρνησης να μην επαναλάβει τα λάθη του Κώστα Καραμανλή που φέρθηκε με πολιτικό πολιτισμό σε μία εγκληματική οργάνωση. Το παρακράτος, μόνον μία γλώσσα καταλαβαίνει.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: