Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ανεβάζει τους τόνους η Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις για την παρέα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της μίζας

Σκληρή απάντηση έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη στον πρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή τη συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα, κατά την οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει». Η κ. Γεροβασίλη νωρίτερα ζητούσε απαντήσει από τον κ. Μητσοτάκη για την εμπλοκή συγγενικών προσώπων του Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ.


«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να υπονομεύει και να δυσφημεί τη χώρα από το εξωτερικό, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για την παρέα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της μίζας που κυβερνούσε τόσα χρόνια τη χώρα, λεηλατώντας το λαό και βγάζοντας τα κέρδη της έξω», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Προκλητική η σιωπή της ΝΔ»

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σχέση του Αντώνη Σαμαρά και συγγενικών του προσώπων με τη λίστα Λαγκάρντ ζητά η Όλγα Γεροβασίλη, μετά την αποκάλυψη των Παραπολιτικών, και την επιβεβαίωση από το www.koutipandoras.gr πως η σύζυγος του Αλέξανδρου Σαμαρά και η οικογένειά της είναι στη λίστα Λαγκάρντ.
H δήλωση της Γεροβασίλη είναι η εξής:
Σημερινά δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα.
Όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη.
Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: