Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

  

Η  ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Όταν μιλούσαμε για νεοφασιστες που φόρεσαν προβιά φιλελεύθερου, δεν φανταζόμασταν πόσο σύντομα θα πετούσαν το προσωπείο. Ειναι πραγματικα απύθμενο το θράσος τους να βγαίνουν αναίσχυντα σε ιστοσελίδες και κανάλια υπερασπιζόμενοι  το ψευδοκρατος των Σκοπιων! Αυτό το φασιστικό μόρφωμα που πυροβόλησε πρόσφυγες για πρωτη φορά μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Έφτασαν μαλιστα οι άθλιοι στο σημείο να υβριζουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή κατακεραύνωσε  τα Σκόπια σε όλες τις διεθνείς του εμφανίσεις!
Πόσο σάπιοι, πόσο διεφθαρμένοι, πόσο δοσίλογοι μπορεί να ειναι αυτοί οι απίστευτοι τύποι που υπερασπίζονται το <–more–> κράτος – δημιούργημα του Μουσολίνι, στην πιό δολοφονική του έκφανση.
Και όμως ειναι τα ίδια ρεμάλια που αντέδρασαν στο Βουκουρέστι, που ξέσκιζαν εν χορώ τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο για τις γεωπολιτικές επιλογές και την υπεράσπιση των εθνικών συμφεροντων.
Και όμως, αυτή η βρώμικη κάστα που περιλαμβάνει βουλευτές από 4 κοινοβουλευτικά κομματα, χαίρει άφθονης στήριξης από τα ΜΜ»Ε» της διαπλοκής. Απολύτως κατανοητό. Τα λαμογια της διαπλοκής χρειάζονται ΔΟΣΙΛΟΓΑ ρεμάλια για να ασελγούν παρέα στο κουφάρι της πατρίδας. Εαν ηταν στο χέρι τους, ο Σημιτης θα ηταν ακομα πρωθυπουργός.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: