Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Βαθιές οι ρίζες του κατεστημένου. 14 μαύροι δικαστές άρπαξαν τα λεφτά των φτωχών και τα επέστρεψαν στους ολιγάρχες

Μαυρίλα

Μαυρίλα
Είναι βαθιές οι ρίζες του κατεστημένου σε αυτή τη χώρα. Και είναι και συμπαγές και αρραγές το "μαύρο μέτωπο" που έχει να αντιμετωπίσει αυτή η κυβέρνηση, η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Αριστεράς, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ένα μέτωπο που συγκροτείται από τη Δεξιά, τους νεοφιλελεύθερους ταγούς, τα ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα, τους καναλάρχες της διαπλοκής, το εκδοτικό κατεστημένο, την παρασιτική οικονομική και μιντιακή ελίτ και από κάποιους "μαύρους" δικαστές.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έλαβε μία απόφαση - πρόκληση για τον ελληνικό λαό. Έκρινε αντισυνταγματικό το άρθρο 2Α του "νόμου Παππά" για τις τηλεοπτικές άδειες, αγνοώντας τελικά το δημόσιο συμφέρον, αποφασίζοντας να εκδώσει την απόφαση της συντήρησης ενός αντισυνταγματικού καθεστώτος λειτουργίας παράνομων τηλεοπτικών σταθμών, της συντήρησης μίας κατάστασης για την οποία ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε γνωμοδοτήσει πως το υφιστάμενο καθεστώς είναι παράνομο. 14 δικαστές αγνόησαν το δημόσιο συμφέρον και αξιολόγησαν ως ισχυρότερα, προφανώς, τα επιχειρήματα του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου που ταλαιπωρεί για δεκαετίες τον ελληνικό λαό. 14 δικαστές έκαναν επίδειξη της δύναμης των συντηρητικών θυλάκων στους... ανεξάρτητους θεσμούς.
14 δικαστές αποφάσισαν να επιστρέψουν 255 εκατ. ευρώ στις τσέπες των ολιγαρχών. 255 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για τους φτωχούς ανθρώπους, για εκείνους που έχουν ανάγκη. Αυτά τα χρήματα επιστρέφουν, με δικαστική απόφαση, στις τσέπες των νταβατζήδων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο, το οποίο έχει κρίνει συνταγματικά τα λαοκτόνα μνημόνια. Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο που έκρινε συνταγματικό το πραξικοπηματικού χαρακτήρα κλείσιμο της ΕΡΤ και το "μαύρο" στη δημόσια τηλεόραση. Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο που έκρινε συνταγματικό το ληστρικό PSI, που λειτούργησε διαλυτικά για τα ασφαλιστικά ταμεία.
Εκτός από την "αντισυνταγματικότητα" του άρθρου 2Α τουν νόμου Παππά, οι 14 "μαύροι" δικαστές αποφάσισαν να στείλουν 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Οι 14 "μαύροι" δικαστές αποφάσισαν να βάλουν εμπόδιο στην πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών, οι οποίοι θα στελέχωναν τον ρημαγμένο τομέα της Δημόσιας Υγείας. Οι 14 μαύροι δικαστές αποφάσισαν να στερήσουν 255 εκατ. ευρώ από τον δημόσιο προϋπολογισμό και να συντηρήσουν με τη... βούλα το καθεστώς της ανομίας στο τηλεοπτικό πεδίο και το καθεστώς της ασυδοσίας των αλαζόνων νταβατζήδων που κουνούν απειλητικά το δάχτυλο στην Αριστερά και στην κοινωνία, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες, τελικά, στο σύστημα της παραστικής μιντιακής ολιγαρχίας.
Είπαμε. Οι ρίζες του κατεστημένου είναι βαθιές. Από την κατοχή και τον εμφύλιο, μέχρι σήμερα. Ή αν θέλετε από την ίδρυση του ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα. Οι ρίζες του κατεστημένου είναι βαθιές και τα πλοκάμια του απλώνονται σε όλο το φάσμα, σε όλη την έκταση της δημόσιας ζωής, από τα πολιτικά κόμματα, μέχρι τους... ανεξάρτητους θεσμούς.
Το κατεστημένο πιστεύει σήμερα, ότι μπορεί ακόμη και να ανατρέψει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με δικαστικές αποφάσεις. Τελάληδες των επιθυμιών του κατεστημένου είναι τα χρεοκοπημένα πολιτικά κόμματα του χθες και τα μορφώματα που κατασκεύασε σε μία νύχτα η διαπλοκή. Είναι τα δουλικά των καναλαρχών. Η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές με αφορμή μία δικαστική απόφαση και οι υπόλοιποι αντιπολιτευόμενοι ζητούν το "κεφάλι" του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.
Ξεχνά, όμως, το κατεστημένο ότι η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση. Και αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν το έχουν καταλάβει οι θύλακες του "μαύρου μετώπου" που λειτουργεί εχθρικά προς τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας, θα το καταλάβουν σύντομα. Οι αεροπειρατές ολιγάρχες των μίντια θα πληρώσουν όλα εκείνα τα χρήματα που χρωστούν στον ελληνικό λαό από την παράνομη και ασύδοτη εκμετάλλευση της περιουσίας του. Όσοι δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις αυστηρές προϋποθέσεις που θα τεθούν για τη λειτουργία τηλεοπτικών σταθμών ας αναζητήσουν από τώρα άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Όσο για τους 14 "μαύρους" δικαστές, τους έχει κρίνει ήδη στη συνείδησή του ο ελληνικός λαός.... Ως "μαύρους".
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: