Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ο Ολάντ αποκαλύπτει ότι Σόιμπλε και Λαγκάρντ ήθελαν την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά οι νταβατζήδες τα ρίχνουν στον Πούτιν!

img_1759 

Μία από τις μεγαλύτερες απάτες που έχει διαπράξει η διαπλοκή εις βάρος του έθνους, είναι αυτή με το «βιβλίο υου Ολάντ». Αντί να παρουσιάσουν τα πραγματικά αποσπάσματα του βιβλίου και τις αποκαλύψεις φωτιά που έχει για τους «εντιμότατους φίλους» της Ελλάδας, που παρεπιπτόντως τους υμνούσαν οι νταβατζήδες από το 2010,  κάθονται και πλάθουν σενάρια για Πούτιν και ρωσικές δραχμές! Τέτοια είναι η αλητεία τους. Ο σκοπός τους, προφανής. Να αποκρύψουν ότι είναι και αυτοί συνεργοί στο ολέθριο σχέδιο που ανέλαβε να υλοποιήσει ο Παπανδρέου παρέα με τον συμφοιτητή του Σαμαρά, τον Βενιζέλο, και τα λοιπά περιτρίμματα όπως ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά.

Ο διακαής στόχος του Σόιμπλε αλλά φυσικά και του διεθνούς νομισματικού ταμείου, όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές από το 2010, δεν ήταν άλλος από την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Πέραν του πρακτικού, ότι δηλαδή σε όποια χώρα έχει επέμβει ιστορικά το διεθνές νομισματικό ταμείο έχει επέλθει βίαιη υποτίμηση του νομίσματος, μην ξεχνάτε ότι εμείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα γράψαμε για την Αργεντινή,  το σχέδιο ήταν σαφές και γεωπολιτικά. Από το 2008 έχουμε αποκαλύψει το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου για την Θράκη. Το σχέδιο όμως αυτό δεν μπορούσε να υλοποιηθεί μετά από το σύμφωνο για την μετανάστευση που είχαν κατορθώσει ο Καραμαλής και ο Παυλόπουλος – απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελληνικής πολιτικής –  και για πρώτη φορά ταύτισε τα σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης με αυτά της Ελλάδας.

Το δεύτερο δεν ήταν άλλο από την προσφυγική κρίση. Εκεί φάνηκε ο δόλιος ρόλος του Σόιμπλε, που ήθελε να εξωθήσει την Ελληνική κυβέρνηση στην έξοδο από την Ευρωζώνη, ώστε να μην μπορεί να παρέχει στους μετανάστες το πολύτιμο χαρτί ασύλου που θα τους έδινε την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην κεντρική Ευρώπη. Αυτό όμως θα ήταν και το τέλος της Ελλάδας, με 1.075,000 εγκλωβισμένους προσφυγες και μετανάστες, με κοινωνία δολίως και βίαια φτωχοποιημένη από την υποτίμηση του νομίσματος και την εξανέμιση των καταθέσεων.

Δείτε λοιπόν τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν όλη αυτή την περίοδο και ειδικά το 2015. Τον Γεωργιάδη και την Μπακογιάννη, φανατικούς του μνημονίου Παπανδρέου, να καλούν τον κόσμο να τραβήξει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Σε ένα πρωτοφανές εθνικό σαμποτάζ  που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα τους είχε οδηγήσει στην φυλακή. Θυμηθείτε τον βρώμικο ρόλο Σαμαρά, Βενιζέλου, Θεοδωράκη. Και φυσικά ουδείς ξέχνα τον ολέθριο ρόλο της διαπλοκής. Αυτήν που έριξε τον Καραμανλή για να φέρει τον Παπανδρέου ώστε να μπορέσει εύκολα να υλοποιήσει το αντεθνικό του σχεδίου. Αυτή που  Στήριξε λυσσαλέα Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπαδήμου και τώρα τον Μητσοτάκη, αυτούς που αποθέωναν τον Σόιμπλε και χαρακτήριζαν ευλογία το ΔΝΤ.

 Είναι οι ίδιοι που σήμερα εξαπατούν τους πολίτες και αντί να μεταδώσουν την αλήθεια, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Ολάντ αποκαλύπτει πως Σόιμπλε και Λαγκάρντ ήθελαν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, κάθονται και πλάθουν παραμύθια με δράκους Κρεμλίνου και ρωσικές δραχμές. Ο λαός να μην τους δώσει πλέον καμιά ευκαιρία.

Αξίζει να αγοράσετε το αυριανό Παρόν, που έχει όλο το κείμενο του βιβλίου του Ολάντ που αφορά την Ελλάδα, για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Και να καταλάβετε με τι ξεφτιλισμένους είχαμε να κάνουμε τόσα χρόνια.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: