Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μέγαρο Μαξίμου Με ψέμματα αντιπολιτεύεται η ΝΔ του ανίκανου Μητσοτάκη την κυβέρνηση Τσίπρα


"Ψέματα, λάσπη και κινδυνολογία το τελευταίο καταφύγιο της Νέας Δημοκρατίας", σχολιάζει σε υψηλούς τόνους το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καταλογίζοντας "πανικό" στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που "επιχειρεί σήμερα την αναπαραγωγή της κινδυνολογίας" για το ζήτημα των πλειστηριασμών.
Έναν "πανικό", τον οποίο αποδίδει στη "σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει την προστασία της πρώτης κατοικίας και στα επιχειρηματικά δάνεια, με δεδομένο ότι η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έως 280.000 ευρώ προστατεύεται ήδη σε συντριπτικό ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2015".
Σε αυτό το πλαίσιο ασκεί δριμεία κριτική στη ΝΔ, μιλώντας για "ντροπή" που θα έπρεπε να νιώθουν -"γιατί είναι αυτοί που με το ιστορικό «email Χαρδούβελη» είχαν δεσμευτεί για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες"-, αλλά και "ξεπεσμό".
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει ότι "τελικά, η περιβόητη «Συμφωνία Αλήθειας» που περιφέρει ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ένα συνονθύλευμα από ασύστολα και συνειδητά ψέματα", μεταξύ των οποίων "ξεχωρίζει το ζήτημα των πλειστηριασμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: