Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Καζάνι που βράζει η ΝΔ μετά το νέο Βατερλώ Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άσχημα τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ και έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του ανίκανου Μητσοτάκη

Καζάνι που βράζει και αν τυχόν …εκραγεί θα χει απρόβλεπτες συνέπειες, θυμίζει η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ (όσον αφορά τις τοπικές οργανώσεις εκεί πέφτει απίστευτος “πόλεμος” και το σκηνικό παραπέμπει σε επί μέρους  διαφορετικά κόμματα) και η παράταξη βουλιάζει τόσο στη συνείδηση των βουλευτών, ακόμη περισσότερο δε στα μάτια της βάσης.
Από που να ξεκινήσει κανείς για όλα όσα συμβαίνουν;
Απ’ το γεγονός πως κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά λοιδορεί και αναφέρεται απαξιωτικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους διαδρόμους της Βουλής (εκεί που ακόμη και οι τοίχοι έχουν αυτιά, μπορεί όμως και να το κάνει επίτηδες και ο νοών-νοείτω).
Η Κ.Ο ειδικά μετά τη δευτερολογία του πανικόβλητου και εκτός τόπου και χρόνου αρχηγού της έπνεε μένεα εναντίον του. Άλλοι τα έβαζαν με τους …λογογράφους του, τονίζοντας ότι σκόπιμα τον εκθέτουν, άλλοι με τον Τάκη Θεοδωρικάκο (κάποιος τους μάλιστα τον χαρακτήρισε με τον ποδοσφαιρικό όρο “μυρωδιάς”), άλλοι απλά …εξαφανίστηκαν χωρίς να βγάλουν κιχ,  δίνοντας όμως ένα ηχηρό μήνυμα πως το παλικάρι, όσο και να το αβαντάρουν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Ίσα-ίσα εκτίθεται.
Η εγωιστική-αυτοδοξαστική δήλωση του Μητσοτάκη στα πτυχία που απέκτησε στο εξωτερικό αλλά και οι απανωτές του γκάφες (ανάγνωση ατζέντας των διαπλοκόμενων ΜΜΕ), το ότι δεν πήρε γραμμή πως ακόμη και Χιώτης ζήτησε συγγνώμη από τον Κατρούγκαλο κλπ, η αναφορά του για πλειστηριασμούς εργατικών κατοικιών εκεί που …δεν υπάρχουν, η προσπάθεια επίδειξης γνώσεων (τι το θελες Κυριάκο μου άλλο ο Μοντεσκιέ και άλλο ο Ρουσσώ), προκαλούν τη δυσφορία του κόμματος που βλέπουν να χάνονται οριστικά οι όποιοι δεσμοί του με την κοινωνία και να μετατρέπεται σ’ ένα άκρως νεοφιλελεύθερο υπό τις οδηγίες και απαιτήσεις των αυλικών του Σημίτη.
epikairo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: