Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΥΠΝΩ ΚΑΙ Ο ΕΛ. ΛΑΟΣ ΕΝ ΜΑΛΑΚΙΑ... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ!!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ...


Τον Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον πρώην πρύτανη του ΠΑΜΑΚ Η. Κουσκουβέλη και το μέλος ΔΕΠ του ιδίου Πανεπιστημίου, Ν. Βασιλειάδη, ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ΜΚΟ «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη» με δράσεις από το 2001 ως το 2010. Τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εκτελούσε χρέη επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ. Σήμερα κατέχει τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Η έρευνα αφορά τα εξής αδικήματα: υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου, κατ εξακολούθηση απάτη σε βάρος του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματικές δραστηριότητες και έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Τα παραπάνω αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
Με 2 έγγραφά του το ΣΔΟΕ ζήτησε καταρχήν την εξακρίβωση της ΜΚΟ ''Δίκτυο για τη δημοκρατία στη νοτιονανατολική ευρώπη'' και των στοιχείων των εμπλεκομένων (Φεβρουάριος 2014) και κατόπιν από την ΥΔΑΣ/ΥΠΕΞ συγκεκριμένα στοιχεία για τα 7 αναπτυξιακά προγράμματα με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η συγκεκριμένη ΜΚΟ την περίοδο 2001-2010. Το ύψος του ποσού είναι 2.492.728,17 ευρώ και σύμφωνα με πληρηφορίες του ΥΠΕΞ, τα προγράμματα αυτά ουδέποτε υλοποιήθηκαν.



 iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/forologia/istories_ellhnikhs_trelas_esteilan_eidopoihsh_gia_plhrwmh_enfia_se_6_000_nekrous.3090772.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ